Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a nők számára a tökéletes férfi?
A nők sokfélék, sokféle ízléssel.
Szívesen. :-)
Rajtavagyok ezen a okádék szar appon ami tudom; önmagában is aláás mindent amit mondok, de kb 50szer láttam az első pasit a fyp-men, és mind az 50szer lányok figurázták ki azt, ahogy beszél, amiről beszél, és ahogy viselkedik. Tégy ezzel az infóval amit akarsz.
De amúgy ha nem lenne ilyen eszméletlenül gáz minden ebben a példányban, akkor ja, a kiskorúaknak szerintem tetszhet (ami téged gondolom nem érint semmilyen formában, hiszen a felnőtt párkapcsolatok kategóriába írtál, ergo NEM vágysz kölykök figyelmére, igaz?)
Felnőtt nőknek viszont sztem más az ízlésre.
Megjegyzem egyáltalán, a legkisebb mértékben sem tartom problémának, vagy akár csak cikinek, hogy a tinilányoknak bejönnek az ilyenek. Minden generáció lányainak és fiainak megvannak a maga trendjei, és szépségideáljai, amin felesleges szemet forgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!