Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ismerkednétek terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ismerkednétek terhes csajjal?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem, szerintem ez nagyon beteges.
2023. febr. 15. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
A testcsere című filmben Ryan Reynolds is befűz a szex miatt egy terhes csajt.
2023. febr. 15. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak amennyire dugás előtt muszáj
2023. febr. 15. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

SOHA. Gondolom az a férfi igen, akinek nincs senkije és mindegy neki, vagy poligám. Normális férfi a saját életét építi, nem egy idegen hibáit vállalja magára, mindenféle érzelmi problémával.

Egy esetben el tudom képzelni, ahol tényleg nagyon egymásra talált a két ember maximálisan. De akkor is óvatossággal.

2023. febr. 16. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
14es! Ha a nő megözvegyült? Vagy férfi azért hagyta el mert terhes lett a nő? (Erre van példa)
2023. febr. 16. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha megözvegyült, az más. Akkor is kétséges, mert sok fájdalom lehet benne, és bennem keresné a párját.

"Vagy férfi azért hagyta el mert terhes lett a nő?"

Ez számomra nem változtat semmin.

Minden tiszteletem az anyukáké és a nőké. Semmi rosszindulat nincs bennem. Én életemet oda adnám azért, hogy védelmezzem az én terhes szerelmemet. És jó, hogy a magyar nők szülnek és bevállalják.

Viszont az életem kiteljesíteni akarnám, nem mások felelőtlen életvitelét kijavítani. Még ha nem is tehetnek arról annyira, akkor is maximálisan vállalni kell mindenért a felelősséget.

Hogy lett terhes? Nem jó férfi mellett döntött. Jónak tűnt? Nem elemezte eléggé, nem tesztelte le eléggé, nem vigyázott rá eléggé. Ha én elvesztem a vagyonomat, hiába mondhatom hogy a tömeg most más trendet kezdett el követni és elértéktelenedtem, én felelősségem, hogy mindig kövessem a trendet is és az emberek problémáit megoldjam.

2023. febr. 17. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Itt vagy privátban megosztod velem/velünk,hogy te terhes nő vagy akit elhagytak? Férfi akinek megtetszett egy ilyen lány ? Vagy fura fétised van? Anonim oldal leírhatod. Ha első vagy második az egyedüllét oka??
2023. febr. 17. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
16os! Igazad van egy terhes nő aki egyedűlálló az nagyon maximum 8 hónap de inkább kevesebb ideje volt egy pasival. Ha pasi meghalt is kevés idő lezárni egy kapcsolatot, a többi ok pedig pasi szemszögből nem túl jó fényt vet egy nőre. Bár hallottam hogy valaki fogamzásgátló mellett lett terhes. Én fenntartom,hogy adnék egy esélyt,bár többet kellene bizonyítania picit minuszból indulna de határ a csillagos ég.
2023. febr. 17. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!