Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ismerkednétek terhes csajjal?
SOHA. Gondolom az a férfi igen, akinek nincs senkije és mindegy neki, vagy poligám. Normális férfi a saját életét építi, nem egy idegen hibáit vállalja magára, mindenféle érzelmi problémával.
Egy esetben el tudom képzelni, ahol tényleg nagyon egymásra talált a két ember maximálisan. De akkor is óvatossággal.
Ha megözvegyült, az más. Akkor is kétséges, mert sok fájdalom lehet benne, és bennem keresné a párját.
"Vagy férfi azért hagyta el mert terhes lett a nő?"
Ez számomra nem változtat semmin.
Minden tiszteletem az anyukáké és a nőké. Semmi rosszindulat nincs bennem. Én életemet oda adnám azért, hogy védelmezzem az én terhes szerelmemet. És jó, hogy a magyar nők szülnek és bevállalják.
Viszont az életem kiteljesíteni akarnám, nem mások felelőtlen életvitelét kijavítani. Még ha nem is tehetnek arról annyira, akkor is maximálisan vállalni kell mindenért a felelősséget.
Hogy lett terhes? Nem jó férfi mellett döntött. Jónak tűnt? Nem elemezte eléggé, nem tesztelte le eléggé, nem vigyázott rá eléggé. Ha én elvesztem a vagyonomat, hiába mondhatom hogy a tömeg most más trendet kezdett el követni és elértéktelenedtem, én felelősségem, hogy mindig kövessem a trendet is és az emberek problémáit megoldjam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!