Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan alakult a Valentin nap?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 10:44
21/41 anonim válasza:
Nem nagyon foglalkozunk vele általában, inkább a mindennapokban fejezzük ki tettekkel, hogy fontos nekünk a másik, nem évi 1x egy bonbonnal, de a férjemnek szar időszaka van most, úgyhogy vettem neki egy kürtőskalácsot hazafelé. 19-én lesz a házassági évfordulónk, úgyhogy szombaton elmegyünk ünnepelni egy étterembe, ilyen közös Valentin napi-évfordulós vacsira.
22/41 anonim válasza:
Semmi extra nem volt. A férjem korán kelt, elment dolgozni. Én babáztam itthon. Délután elmentem kozmetikushoz, aztán mire haza értem, a férjem meglepett egy csokor virággal. Rendeltünk kaját, addig a férjem megcsinálta a padlófűtést. Ő korán elaludt, mert nagyon fáradt volt, én pedig éjszakáztam a picivel a konyhában adamo hintában ringatva. Fogfájás + hasfájás együtt. Valamikor olyan fél kettő körül tudtam lefeküdni aludni. Ugyanolyan nap volt, mint a többi.
23/41 anonim válasza:
Jól telt.
Reggel mikor a feleségem készülődött cisnáltam neki egy güymölcsmixet aztán visszafeküdtem aludni.
Délután még nem ért haza amikor én elmentem egy bárba a haverokkal és dumáltunk kb este 11ig, aztán éjféltájban hazaértem, fürdötem, aludtam.
Hogy az asszony mit cisnált este azt nem tudom, tegnap reggel óta ugye nem találkoztunk ébren.
24/41 anonim válasza:
#23 Ez nagyon nagy! Adom! :-)
25/41 anonim válasza:
24, hát na:D
Igazából szinte minden kedd így telik. Azaz hát általában nem kocsmába megyünk, hanem szerepjátszani, de most inkább dumálni volt kedvünk.
26/41 A kérdező kommentje:
Hú, jöttek válaszok rendesen! :)
2023. febr. 15. 12:27
27/41 A kérdező kommentje:
12-es: szintén gratulációmat küldöm! :)
2023. febr. 15. 12:28
28/41 A kérdező kommentje:
Többieknek is nagyon köszönöm a fáradozásaikat!
2023. febr. 15. 12:29
29/41 anonim válasza:
Nem majmoljuk Amerikát. És Halloween-t sem tartunk és nem is fogunk.
30/41 anonim válasza:
Húúú Halloween, idén tökre kedvet kaptam tököt faragni, jövőre tuti fogok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!