Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 26 éves srácként jól el vagyok egyedül?
Régebben nagyon zavart hogy egyedül vagyok de mostanában már kezdek bele törödni. Már nem vagyok annyira szomorú hogy nincs és soha nem is volt barátnőm. Eddig reménykedtem benne, de mostmár feladtam mert nem látok rá reális esélyt hogy összejöjjön. Évek óta nem beszéltem lánnyal már.
Normális ha már nem annyira vágyom barátnőre?
Nem, nem az. De ezt te is tudod magadról. Csak reméled, hogy valaki megerősít a saját hülyeségedben.
Ha annyira jól elvagy.. miért írtál ki róla kérdést? miért vársz megerősítést?
Ez a probléma, hogy te csak vágyakozol.. úgy ahogy a legtöbb ember csak vágyakozik jó fizetésre, szép házra, csinos feleségre.. aztán a többség bejár a minimálbéres, utált munkahelyére, és semmit se tesz, hogy megvalósuljanak az álmai. Vágyakozásai mellé 0 célirányos cselekvés tárul.
A kérdező 24 éves kora óta írja a kérdéseit ide, mindig nagyon bánatos volt emiatt, mondhatni a kérdései mennyiségéből, hogy teljesen mániája ez az egész párkapcsolatosdi.
Most végre azt írja elengedi a dolgot és vissza lökitek..
Habár válaszolni még soha semmire nem válaszolt úgyhogy lehet, hogy a válaszokat nem is nézi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!