Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön zavarba? A volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön zavarba? A volt Párom, ha összetalálkozunk olyan zavarba jön nem értem miért kerül azonnal

Figyelt kérdés
Tudtom szerint már nem érdeklem öt nem is a szeret már nem tudom hova tenni ezt a dolgot szerintetek?
2023. febr. 12. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tényleg nem szeret, attól még zavarba jöhet. Nekem is ilyen volt. Nem örültem neki, ha össze találkoztunk. Inkább menekültem volna, olyan kínos volt.

De azt nem tudhatjuk hogy ő szeret e még vagy úgy érez ahogy leírtam az én esetem.

2023. febr. 12. 09:51
 2/10 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Sokféle oka lehet. Főleg attól függően, melyikőtök miatt szakítottatok.

1. Mégiscsak érdekled őt.

2. Ciki neki olyasvalakivel találkozni, akivel anno intim közelségben volt.

3. Azt sem tudja mit érez (harag, semlegesség, barátság stb) vagy azt hogyan kezelje.

4. Egyéb.

Ha fél éven túl is ezt csinálja, akkor én megkérdezném az okát.

2023. febr. 12. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kínos neki. Gondolom van sok dolog amit megbánt, szégyell, nem tudja hogy kezelni hogy már nem vagytok olyan közeli viszonyban de furcsa a távolságtartás is.

Én is mindig lefagyok az exemmel való találkozáskor, feltépi a sebeket vagy egyszerűen csak kellemetlen hogy hogyan is viselkedjek.

2023. febr. 12. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor hányingerem támadt ha össze találkoztam vele. Kiabrandulassal ez jár. Meg ha szépen is váltam el tőle nem haragosan. Nem vagyok kíváncsi rá...
2023. febr. 12. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nálam is ez van az egyik exemmel. Már 10 éve kb hogy szakítottunk, mégis spurizik kifelé a közértből, ha ott vagyok. Ha utcán látom, akkor hirtelen valamit nagyon nézni kezd az utca túloldalán vagy valahol, csak "észre ne kelljen vennie"... :) én sem értem a helyzetet. Ő szakított velem anno, de békében váltunk el, sőt még egyszer-kétszer beszélgettünk is szakítás után. Elképzelni sem tudom, miért lett ilyen.
2023. febr. 12. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Hallotta a pletykát rólad, és nem akarja hogy veled lássák őt, mert elég ciki.
2023. febr. 12. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
8%

5ös

Azert mert nem kíváncsi rád. Sok emberben taszító érzés alakul ki az ex iránt. Csak egyszerűen nem akarja látni, el akarná felejteni.

Miért érdekel 10ev után ez?

Te is fordítsd el a fejed.

2023. febr. 12. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Hiába pontoztok le akkor is így van és a barátnőim is így érezték. Ha fáj ha nem ez van. Felejteni kellene az exet nem nyavajogni utána. Pláne amikor már kapcsolata is lett, mert még akkor is képesek vergődni.

Keressetek új nőt. Nagyon nehéz?

2023. febr. 12. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha még összefutnék az exemmel valahol, nem örülnék, mert nekiállna kérdezősködni, nagyon kíváncsi, dicsekvő ember, de már nincs köze az életemhez.
2023. febr. 12. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Tonkre tetted.
2023. febr. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!