Miért jön zavarba? Párom, ha összetalálkozunk a volt élettársával, olyan zavarba jön mint egy 14 éves, nem értem miért?
Állítása szerint nem érdekli a nő,de lassan nem hiszem ezt el,és úgy érzem én csak azért kellettem hogy őt eltudja engedni.
Évek óta együtt élünk, gyerekünk van.
Tegnap összefutottunk a nővel és megint jött ez a "tinis" zavar,amit nem tudok hova tenni.
Szerintetek?
Ugyan már!ha már gyereketek is van és téged szeret miért érdekelné még mindig az exe?Egyszerűen csak arról van szó,hogy nem tudja hogy viselkedjen a nővel.Hisz együtt voltak gondolom évekig és ismeri kívül-belül.(bocsi)
Én is zavarba jövök,ha meglátom az exem pedig annak már 7 éve,hogy vége és semmit nem érzek iránta.Mégis zavarba jövök.Idegesen vihogok és el is pirulok.Ez van! 31/L
Én is rögtön arra gondoltam amire a második válaszoló, hogy miattad, mert azt gondolja neked rosszul eshet hogy ott az exe. Legalább is én magamból indulok ki, nekem is elég kínos az ha a barátommal vagyok és összefutunk valamelyik exemmel. Csak nekem ilyen fapofám van amin nem látszik ha zavarba jövök:)
25/l
Én annyira zavarban lennék, hogy nem is vállaltam be, hogy ilyen szitu előfordulhasson. Többek közt ezért vártam meg a szüzességemmel a férjemet.
Úgyhogy a zavar teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!