Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak van két kisfia, a...

A páromnak van két kisfia, a nagyobbik 3éves, elhelyezés alatt van, ideiglenesen már megkapta. Talán februárba meglesz a végső tárgyalás. Még egy fedél alatt él a volt élettársával. Van e a gyámügynek beleszolása az uj kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Gserek elhelyezés ideje alatt, beleköthet e bárki hogy a párom nak én legyek, mert hivatalosan nem vállal? Ő oda jár hozzám én viszont nem tudok menni ezek végett.A volt élettárs azzal fenyegeti hogy megy a gyámügyre.
2009. febr. 1. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Semmi köze a gyámügynek a kapcsolatotokhoz, illetve lehet pozitív hatással, hogy a párod esetleg veled együtt teljes családban tudná nevelni a gyerekeket.
2009. febr. 1. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Jól értem,hogy a "párod"el akarja választani a gyerekeit egymástól???Ne is haragudj de ez undorító felháborító.

Ha egy szülőnek fontosak a gyerekei,mert szereti őket,akkor az Ő érdekeiket nézi,és nem kicsinyes bosszút forral az exe ellen.Mert gondolom az a részéről,azért akarja elperelni a gyereket az anyjától.

Az meg,hogy Téged nem vállal megint csak a kétes jellemét igazolja.Különélés esetén miért ne lehetne vállalni egy tisztességes kapcsolatot?A mai világban pedig nincs olyan,hogy kényszerből élek egy fedél alatt azzal akivel nem akarok.

A válásomnál a férjem is ott volt,beidéztettem.

Igaz,én az akkori férjemtől abban az időben már 7 éve külön éltem,és a mi kapcsolatunk akkor már 3 éves volt.

Tehát nem futó kaland.

A másik,te biztos vagy abban,hogy szeretnél egy háromévest nevelni?Tudnád ez tisztességesen,lelkiismeretesen,szeretettel csinálni?

Nem tudod mibe mászol bele csak azt tudom mondani.

Ne tegyetek tönkre ártatlan gyerekeket,legalábbis Te ne asszisztálj hozzá.

Ha a párod nem tud tiszta helyzetet teremteni,keress mást.

Hidd el,ha most magyarázkodik,hogy miért nem,meg majd később...stb...egy életen át azt fogja tenni.

2009. febr. 1. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám elérni hogy én legyek számára az egyetlen nő akivel él. a kisfiát szeretem nagyon, imádnivaló. Már kérdeztem tőle meddig lesz még vele az anő egy lakásban, meg mikor leszek én a felvállalt nő, de vászt nem igen kapok. Azt mondja majdha végleg megkapta a kisfiát, Hogy érjem el hogy többször találkozzumk, mégha rövid idöre is? Nekem nem elég heti egy alkalom Mit tehetnék?
2009. febr. 2. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tegyél?

Hagyd a fenébe ezt a pasast, jobban jársz!

Ez csak megaláz Téged, nem sok jóra számíthatsz! Gerintctelen egy ürge lehet!

Bocs.

Dehát, Te döntésed.

2009. febr. 3. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Na látod,kérdésedben a válasz.Nem vagy fontos neki,nem szeret csak szédít.A kisfiát szereted?Hát majd ha nagyobb lesz és véletlenül együtt maradtok meglátod Ő hogy fog utálni téged és az apját ha elveszitek Őt az anyjától és elválassza az apja a testvérétől.(Te anno ha visszagondolsz a kisgyerekkorodra talán nem ragaszkodtál anyádhoz Nem Őt imádtad legjobban??Akkor hogy tehetitek ezt egy kisgyerekkel?)Ha majd valamikor lesz gyereked,akkor nem dobálózol ilyen könnyen azzal,hol a gyerek helye.Főleg egy 3évesé.Egyértelmű,hogy az anyjánál.A leírásod alapján Te egy szemét aljas kicsinyes és bosszúálló embert szeretsz.Nyisd már ki a szemed,nem lehetsz ennyire ostoba!!!Keress egy normális férfit magad mellé,aki megérdemel téged és méltó arra,hogy így oda legyél érte,és nem aláz így meg.
2009. febr. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!