A páromnak van két kisfia, a nagyobbik 3éves, elhelyezés alatt van, ideiglenesen már megkapta. Talán februárba meglesz a végső tárgyalás. Még egy fedél alatt él a volt élettársával. Van e a gyámügynek beleszolása az uj kapcsolatba?
Jól értem,hogy a "párod"el akarja választani a gyerekeit egymástól???Ne is haragudj de ez undorító felháborító.
Ha egy szülőnek fontosak a gyerekei,mert szereti őket,akkor az Ő érdekeiket nézi,és nem kicsinyes bosszút forral az exe ellen.Mert gondolom az a részéről,azért akarja elperelni a gyereket az anyjától.
Az meg,hogy Téged nem vállal megint csak a kétes jellemét igazolja.Különélés esetén miért ne lehetne vállalni egy tisztességes kapcsolatot?A mai világban pedig nincs olyan,hogy kényszerből élek egy fedél alatt azzal akivel nem akarok.
A válásomnál a férjem is ott volt,beidéztettem.
Igaz,én az akkori férjemtől abban az időben már 7 éve külön éltem,és a mi kapcsolatunk akkor már 3 éves volt.
Tehát nem futó kaland.
A másik,te biztos vagy abban,hogy szeretnél egy háromévest nevelni?Tudnád ez tisztességesen,lelkiismeretesen,szeretettel csinálni?
Nem tudod mibe mászol bele csak azt tudom mondani.
Ne tegyetek tönkre ártatlan gyerekeket,legalábbis Te ne asszisztálj hozzá.
Ha a párod nem tud tiszta helyzetet teremteni,keress mást.
Hidd el,ha most magyarázkodik,hogy miért nem,meg majd később...stb...egy életen át azt fogja tenni.
Hogy mit tegyél?
Hagyd a fenébe ezt a pasast, jobban jársz!
Ez csak megaláz Téged, nem sok jóra számíthatsz! Gerintctelen egy ürge lehet!
Bocs.
Dehát, Te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!