Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj hogyha koromhoz képest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogyha koromhoz képest SOKKAL fiatalabbnak tűnok?

Figyelt kérdés
Fiúk titeket ez zavar? 20 éves lány vagyok de kinézetre kb 14-15. Akkor is ha valami szexi van rajtam,nem segít. Egyszerűen sokak szerint olyan a testalkatom meg a fejem mint egy 14 évesnek
2023. febr. 10. 03:45
1 2
 1/20 StevenUp ***** válasza:
44%
Muti
2023. febr. 10. 04:11
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Kíváncsi vagyok.
2023. febr. 10. 04:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú létemre huszonévesen kb 16-17 nek nézek ki
2023. febr. 10. 04:50
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem baj, jó dolog ez, ennek inkább előnyei vannak:). Én 40 vagyok, de már mondták, hogy 10-el kevesebbnek nézek ki.
2023. febr. 10. 05:18
 5/20 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanennyi idős koromban hasonló helyzetben voltam, fiúként. Egyetemista ként még simán középiskolásnak gondoltak, sőt volt, mikor általános iskolásnak hittek. Emiatt a korombeli lányok nem is tekintettek partnernek, mert túl kisfiús volt a kinézetem.

Később, amikor már nem volt ennyire kritikus, hogy gyereknek néznek, akkor inkább előnyössé vált ez. Most, ötvenhez közeledve sem szoktak ennyinek gondolni, hanem akár tíz évvel kevesebbnek.

2023. febr. 10. 05:47
 6/20 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen jo, nagyon sokunknak bejön az ilyesmi ;)
2023. febr. 10. 05:47
 7/20 anonymousreview60 ***** válasza:
75%

Nem baj, de bizonyos kihívásokat okoz.

1. Valószínűleg (de nem biztos) kevesebb 20-24 éves pasi fog megkörnyékezni. És esetleg látni is akarják az igazolványodat vagy ilyesmi. De ebben sokkal több tapasztalatod kell legyen. (Hacsak nem a szüzesség elvesztése előtt állsz, és emiatt aktuális a kérdés pár(tner)keresés közben.) Ezen a csábítóbb és magabiztosabb viselkedéssel javíthasz, hogy a nőt lássák benned, ne a csajt. Egyszerűen a mozgásodból-fellépésedből, a kisugárzásodból kell, hogy valamivel több "idő" sugározzon. Talán az lenne a legjobb, ha olyan 28-35 évesek stílusában öltöznél, olyan tetszetős, szexi, de nem tini-huszanos frivolan. Kerüld a kislányos-csilingelő gesztusokat stb.

2. A pasid kezdetben magyarázkodni lesz kénytelen a haveri körében. Lesznek persze kaján ("Jó kis tini p|csa, mi?") megjegyzések is a haveroktól.

3. Később sok nő lesz az "irigyed" és néhány az irigyed.

4. Sajnos valószínűleg bepróbálkoznak majd 30+-os "beteg" fazonok is.

5. Mivel nekem kimaradt a 14-20-es "diszkóláz" ezért jólesne ilyen csajjal összejönni, de egyrészt ez a hajó elment, másrészt némileg stihje lenne a dolognak, plusz totál más életfelfogás, inkompatibilis, ezért semmi szín alatt nem próbálkoznék ilyen csajnál. Ha azonban ő vetné rám magát (isten tudja, miért), akkor egy - futó - kalandig belemennék a dologba, de aztán lezárnám. Nem működne, vagy még tönkre is mennénk bele mindketten.

42FHET

2023. febr. 10. 05:50
 8/20 anonim ***** válasza:
25%
Problémát fog okozni, ha 14-15 évesnek nézel ki, mert így hogy fogsz piát venni a Tesco-ban, meg cigit a dohányboltban?
2023. febr. 10. 05:55
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Anonymus-szal értek egyet, de befejelném azzal, h még a rendőrök isfuràn fognak ràtok nézni...és igen, sajàt tapasztalat.
2023. febr. 10. 06:29
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, elvileg én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, szóval szerintem ez nem olyan amit ne lehetne elfogadni vagy zavaró lenne, ha valaki szeret.
2023. febr. 10. 06:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!