Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja még ennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja még ennyi idő elteltével is ? 23/N

Figyelt kérdés

Van egy srác,akiért anno nagyon oda voltam, viszont csak szexre kellettem neki, vele vesztettem el a szüzességem 16 évesen, ő ekkor volt 23 éves. Jóképű, menő srác volt, akiért oda voltak a nők, köztük is én, ő ezt nagyon jól tudta. Majd megszakította velem a kapcsolatot, mondván , hogy idegesített, nem szerelmes belém, jobbat érdemlek tőle.

Majd rà 1 évre ismét megkerrsett és bocsánatot kért, hogy nem akart megbántani, viszont újra csak szexelni akart volna, amit én nem hagytam neki. Ismét totál megszakadt a kapcsolat, én ki is töröltem mindenhonnan őt. (Face, Insta)

Most 6 év elteltével újból követni akár instán, mégis mi a francnak ? Nekem eszembe se szokott jutni már, pedig én tényleg extrém mód rajongtam érte annak idején, csak sokat csalódtam benne.

30 évesen miért tart még mindig itt agyba valaki? Nem véletlen töröltem őt ki annak idején mindenhonnan, mivel ő nem akart tőlem semmit, ami nekem fájt.

Vagy azt hiszi, hogy még mindig rajongok érte 23 évesen is ?

2023. febr. 9. 15:37
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert a próbálkozás nem kerül neki semmibe.
2023. febr. 11. 18:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le, ne foglalkozz vele, akkor nem tud megkeresni. Ennyi időt sem érdemes egy ilyenre pazarolni, amennyit ez a kérdés kiírása jelentett.
2023. febr. 24. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem mi kérdéses neked! Szexelni akart 23 évesen, 26, évesen, 30 évesen is! És nézelődik csajok között, like-olgat, bekövet, valakihez hozzászól! Hátha lesz belőle valami! Amúgy nyilván ő is ember, ő is tart fent szociális kapcsolatokat, ettől ez még semmi extra! Mi van abban, ha valaki bekövet? Tudtommal ebben a felszínes világban ez már csak így megy. Te is még mindig ezen rugózol, még egy kérdést is kiírsz róla! :D
2023. febr. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!