Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja még ennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja még ennyi idő elteltével is ? 23/N

Figyelt kérdés

Van egy srác,akiért anno nagyon oda voltam, viszont csak szexre kellettem neki, vele vesztettem el a szüzességem 16 évesen, ő ekkor volt 23 éves. Jóképű, menő srác volt, akiért oda voltak a nők, köztük is én, ő ezt nagyon jól tudta. Majd megszakította velem a kapcsolatot, mondván , hogy idegesített, nem szerelmes belém, jobbat érdemlek tőle.

Majd rà 1 évre ismét megkerrsett és bocsánatot kért, hogy nem akart megbántani, viszont újra csak szexelni akart volna, amit én nem hagytam neki. Ismét totál megszakadt a kapcsolat, én ki is töröltem mindenhonnan őt. (Face, Insta)

Most 6 év elteltével újból követni akár instán, mégis mi a francnak ? Nekem eszembe se szokott jutni már, pedig én tényleg extrém mód rajongtam érte annak idején, csak sokat csalódtam benne.

30 évesen miért tart még mindig itt agyba valaki? Nem véletlen töröltem őt ki annak idején mindenhonnan, mivel ő nem akart tőlem semmit, ami nekem fájt.

Vagy azt hiszi, hogy még mindig rajongok érte 23 évesen is ?

2023. febr. 9. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Épp nincs neki nuni.
2023. febr. 9. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Próbálkozik, hátha nincs senkid és esetleg meg egyszer bele mész a dologba. Szerintem szánalmas, aki 30 évesen is itt tart, de ő dolga :D
2023. febr. 9. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:

2!

Én is ugyanazt gondolom, hát ez már milyen régi történet, eszembe nem jutna a 6 évvel ezelőtti embereket felkeresni, főleg úgy nem ,hogy ha én lettem volna velük szemét (mint ő velem)

2023. febr. 9. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
7 év múlva mikor 30 leszel, és valami véletlen folytán eszedbe jutna ez a csávó, akkor még hülyébbnek fogod őt tartani, mint most. Nagyon alacsony szinten áll agyilag. 30 éves létére olyan szinten máshol kéne tartani fejben és az életben, hogy az nem igaz... Tudom, már most is hülyének nézed, de 23 vagy, még nem biztos hogy 100%-ban átlátod. Majd egyszer ha te is 30 leszel, sokkal jobban át fogod látni, hogy mennyire lúzer volt anno az a figura. Én a helyedben leszarnám őt, amúgy ha követni akar instán, hadd kövessen... Én azt nem tiltanám meg. Ha tényleg nem érdekel ő téged, akkor az se érdekeljen, ha látja a profilodat.
2023. febr. 9. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg megváltozott. Belátta, hogy te voltál az összes nő közül az, akire a legszívesebben gondol vissza. Most már 30 évesen valószínűleg szeretne családot alapítani, meg minden. Itt a nagy lehetőség, hogy megszerezd magadnak. Szerintem semmiképp ne hagyd ki, mert később megbánod!
2023. febr. 9. 15:58
 6/13 A kérdező kommentje:

5! Isten tartson távol tőle 🤣

Totál kiábrándulam belőle, és anno meg is csalt ilyen drogos ribikkel a buliban, tehát nem volt túl nagy igénye sohasem, csak dugni lehessen.

Nem véletlen szingli 30 évesen, értelmes nő, aki ismeri , szerintem nem áll vele le.

2023. febr. 9. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
Most lett érett? A férfiak jóval később érnek fejben.. nem hiaba a 30 vagy ahoz közeli kortól válik valaki férfivá igazából.
2023. febr. 9. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
igazad van, ilyen rosszeletuekkel en sem tudnek mit kezdeni, engem se felejtenek el paran a multbol, magam sem ertem miert
2023. febr. 9. 18:02
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
8. Mert bele csucsultel a farkaba..
2023. febr. 9. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#6 Vajon miért foglalkoztat ez a kérdés? Nyilván visszagondolsz a régi szép időkre, amikor már a gondolatától is tocsogtál és titkon most is szeretnél még belecsücsülni a farkába te is. Hát hajrá, mi akadályoz meg ebben? 😉
2023. febr. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!