Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A TikTok videók készítése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A TikTok videók készítése pasinál elfogadható akkor, ha kreatív és hasznos?

Figyelt kérdés

Példa:

[link]

2023. febr. 9. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Ez most kratív volt vagy hasznos? :D Mert szerintem írásjelek neveinek a felsorolása egyikbe sem nagyon tartozik... Mindenesetre végülis el tudok képzelni olyan tiktok tartalmat, aminek van értelme.
2023. febr. 9. 08:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Mindkettő, legalábbis azoknak a nyelvtanulóknak, akik nincsenek magas szinten.

Egy kb. fél perces videóba nem lehet nagy tartalmat belezsúfolni, de ő nagyszerű rövid oktatóvideókat csinál.

Ráadásul ez egy olasz srác, ennek ellenére perfekt angol.

2023. febr. 9. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vágülis így belegondolva, ha valaki a videó megnézése után úgy érzi, hogy ha csak kicsit is, de bővült a tudása, akkor nem volt kár elkészíteni.
2023. febr. 9. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Magam részéről érdekesnek és hasznosnak találtam ezt.
2023. febr. 9. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Öt én is nagyon kedvelem. Az ilyen nekem pozitív dolog.
2023. febr. 9. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én is rendszeres látogatója vagyok a tiktoknak, egy seggrázós tinilányt nem láttam még, ellenben nagyon sok tartalmat kiszelektál nekem az algoritmus a következő témákból:

- történelmi érdekességek

- gyereknevelési tippek, pszichológiai háttérrel

- orvosi tanácsok, gyógytornák

- főzős videók (must have minden platformon :D )

- takarítós videók (cleantok <3 )

- könyvekről összefoglalók, vélemények (booktok <3 <3 )

- és még sok egyéb, ami néha vicces (pl szülők kisgyerekkel ilyen-olyan nehézségeket mutatnak be), néha elborzaszt (pl interjúrészletek auschwitzi túlélőkkel), máskor csak simán szórakoztat (pl benőtt köröm kiszedése :D ez van)

Szóval mindenféle tartalom van a tiktokon, nem csak szemét. Ha értelmes videókat készít a srác, akkor szerintem ebben semmi nincs.

(Már nincs félperces megkötés a tiktokon, 2-3 perces videókat is láttam, de simán lehet, hogy hosszabb is van már)

2023. febr. 9. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy a 6-os mondja. Ez minden platformmal így van. Nekem nagyon gyanús az, aki mindenhol csak a pucér seggeket látja. Az valószínűleg azt is keresi.
2023. febr. 9. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Párom a tiktokot is használja munkafelületnek, es en is sokat nézem vele. Neki sincs egy pucér csaj se.

A legtöbb videó horgászos, fémkeresős, háborús, most földrengeses, filmrészletes, ismeretterjesztős, meg humoros. Minden csak attól függ ki miket nezeget, utana csak olyanokat ad be a rendszer.

Vagyis igenis lehet ezt jora is haszmalni

2023. febr. 9. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg informatív tartalmakat gyárt, akkor abszolút nem lenne vele gondom.
2023. febr. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!