Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni, egy velem egy idős levelező partnert, aki inteligens, és kreatív is?!
Figyelt kérdés
33/f2019. okt. 8. 03:39
1/7 anonim válasza:
Az intelligens szót két l betűvel írják. No és miért fontos, hogy veled egy idős legyen? Továbbá mit takar számodra levélben a kreativitás?
3/7 A kérdező kommentje:
1# azért fontos hogy hasonló korúak legyünk, mert nekem eddig a legjobb baráti élményeimet, az évfolyamtársaimmal, osztálytársaimmal éltem meg. A kreativitás meg azt jelenti, hogy feltalálja magát az illető, egy beszélgetésben, és nem riad meg, ha egy zenét, vagy filmet akarok átküldeni, jószándékom jelképe ként. :)
Amúgy lényegében jó fej legyen, és minden jóban benne legyen, mert ki tudja, mi alakulhat ki egy jó kis levelezésből!:)
De ha valaki, jobb konstrukcióval áll elő, én azt is megértem, mert vannak jó ötletek ezen a világon!
2019. okt. 8. 08:24
4/7 A kérdező kommentje:
2# Hú te ismersz ilyen "titkos" chat oldalakat? 😃 Mondasz egy jószerűt?
2019. okt. 8. 08:27
5/7 anonim válasza:
Intelligens két l,
egyidős, egybe kell írni, levelezőpartner szót szintén egybe kell írni.
Nem hinném hogy találsz mert nem vagy egy szinten velük.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Az írást nem nagyon gyakorlom, ezért is kéne egy társ, akivel gyakorlom is pl.:) De fogalmam sincs milyen a velem egyidős ember, ha mindenki külföldre ment, vagy már gyereket csinált! Így most kéne egy társ... levelezőtárs
2019. okt. 8. 09:30
7/7 anonim válasza:
Ne levelezőtársat keress, hanem barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!