Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért forralnak bosszút állandóan?
Figyelt kérdés
Megtanulhatnának veszteni. Ha valamit elcsesznek az az ő hibájuk, de nem tudják kezelni ezt, majd a sértettség és hiszti tűnik a megfelelő oknak a bosszúra.2023. febr. 7. 19:02
2/16 anonim válasza:
Semmi ilyet nem tapasztaltam. Teljesen más idegesítő tulajdonságaik vannak a nőknek, a bosszú nincs köztük. Úgy elfelejtenek, hogy soha többé el nem éred őket. Még örülnek is, hogy távoztak, mintha sosem léteztél volna, nem még hogy bosszút tervezzenek vagy forraljanak.
3/16 anonim válasza:
Hát én még tuti nem csináltam ilyet és legjobb tudomásom szerint nő vagyok. De azért lecsekkolom...
4/16 anonim válasza:
Nem állandóan, csak amikor tényleg megérdemli a másik.
6/16 anonim válasza:
Utoljára 15 évesen forraltam bosszút.
31 vagyok most, szóval... :D De mindjárt én is csekkolom, biztos nő vagyok-e.
7/16 anonim válasza:
Túl sok patront kaptak olyan helyekre, ahová nem szerették volna.
8/16 anonim válasza:
Megnéztem alaposan tényleg csaj vagyok...
Engem is érdekelne ki és miért akar rajtad bosszút állni.
Esetleg ez egy szokásos általánosító filozofikus agymenés?
10/16 anonim válasza:
Ez megint egy buta általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!