Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hozza fel állandóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hozza fel állandóan?

Figyelt kérdés
Történt a kapcsolatunkban egy hazugság ami miatt benne össze tört a bizalom. Én folyamatosan azon vagyok hogy helyre hozzám. De ő 2 hetente felhozza újra és újra. 3 hónapja történt azt kértem bocsásson meg és én majd be gyogyitom engedje meg h segítsek. Ő azt mondta megprobalja nem ígér semmit de ismeri magát hogy nem biztos sikerülni fog.
2022. dec. 20. 11:06
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mert eltört.

Vége, csak hülyék vagytok szétmenni.

Nem taglalom, h ki és miért rossz, kényszeres, stb.

2022. dec. 20. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan
2022. dec. 20. 11:23
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
79%

Az a gond, h ahhoz neked kellene megosztani infókat.

Hazugsàg, tàlalàs, személyiségjegyek, kapcsolat mikéntje...

2022. dec. 20. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a hazugság után már nem bízik benned és azt nagyon nehéz elerni, hogy ne jusson eszébe.

Energiapazarlás és időhúzás, legjobb megoldás a szakítás.

Őszintén szólva valahol megértem, mert a sunnyisagot nem kommalom, viszont ha te azon vagy, hogy jobbra forduljon a kapcsolat és ő inkább az ellenkezőjét teszi semmi értelme folytatni a kapcsolatot.

2022. dec. 20. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem a párom 5 év elteltével is képes bizonyos dolgot felhánytorgatni. Pedig ha akkor megbocsájtotta, érdemesebb lenne elengedni inkább..
2022. dec. 20. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Leírhatnád azért milyen hazugság. Megcsaltad??

"Miért hozza fel állandóan?"

Mert nem tudja megbocsájtani.

Neked fordított helyzetbe sikerült volna már feldolgozni?

Nem tudod milyen neki most. Te verted át, hazudtál neki, erre még meg is akarnád szabni, hogy na most már aztán igazán el felejthetnéd, minek hozod fel stb. Ez van benned.

El mondom neked, sok ember nem tudja fel dolgozni a hazugságot, megcsalást.

Te csak azt latod, hogy 2 hetente felhozza, te meg már nem vagy kíváncsi a "műsorra." Akkor nem kellett volna hazudni és nem lenne felhozva.

Azt mondta, hogy ismeri magát, nem biztos, hogy sikerülni fog. Szerintem se számíts arra, hogy elfelejti.

Aki gyűlöli a hazugságot, nagy az igazságérzete az biztos nem felejt.

Meg is értem.

2022. dec. 20. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert még nincs túl rajta azért. Vagy nem akar megbocsajtani!

Nem bízik többet benned.

2022. dec. 21. 07:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég kapcsolatfüggő lehet, hogyha a hazugság után is veled marad.

Én aznap kidobnálak. Nekem nem fér bele a hazugság, mert ilyen családban kellett felnőjek.

2022. dec. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!