Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti hogyan ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hogyan ismerkedtek neten?

Figyelt kérdés

Ha meglátsz egy szimpatikus lányt valamelyik platformon (insta/face) és bejön akkor milyen indokkal írsz rá és mit? Mi szokott a nyerő lenni?

Nők véleménye is érdekel, hogyha így random ír rád valaki akkor hogyan reagálsz és mikor mész bele a beszélgetésbe és mikor nem?

(Társkeresős dolgok nem érdekelnek)

2023. febr. 6. 17:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
#17 Na és akkor így merjen kezdeményezni az ember. Kiröhögik a háta mögött, csodálatos.
2023. febr. 6. 19:07
 22/27 anonim ***** válasza:
Nincs instám, face nem lát bárki, aki rámir azt tiltom mert amúgy van párom
2023. febr. 6. 19:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Ismeretlen pasiknak nem válaszolok. Ha újra ír, letiltom.
2023. febr. 6. 23:04
 24/27 anonim ***** válasza:
31%
Ha idegenekre irkalsz ra az interneten olyan helyeken, ami nem tarskereso, meg jo, hogy kirohognek.
2023. febr. 7. 00:13
 25/27 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egy szia elég volt. Mondjuk akkor szingli voltam. Ha szimpatikusnak látom az illetőt és nincs senkim én szívesen elbeszélgetek.
2023. febr. 7. 12:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi társkeresőn ismerkedtünk meg. A férjem írt ràm ( 2 hete volt regisztrálva, én 6 hónapja). Elkezdtünk beszélgetni, randira hívott, 2,5 hét után találkoztunk és azóta együtt vagyunk. Házasság lett belőle:)
2023. febr. 7. 17:37
 27/27 anonim ***** válasza:
26* most látom hogy társkeresős dolog nem érdekel, ezt elsőre nem figyeltem, akkor off a válaszom.
2023. febr. 7. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!