Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők hogy látnak vonzónak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hogy látnak vonzónak, ha én rondának látom magam?

Figyelt kérdés

Talán úgy lenne pontos a kérdés, hogy én miért látom tök undorítónak magam, tükörben nem, de fotón vagy videón nagyon unszimpatikus ronda pasinak látom magam.

Nagy bunkó fejet látok, nagy orr, széles pofa, szögletes vonások, ilyen hülye római császárszobor szerű tuskó pofám van. Többen mondták hogy olyan cézáros karakter. Koleszban rajzszakos srácok gyakran kérték hogy hadd rajzolhassanak portrét mert hogy 'karakteres' az arcom.

A nőkkel sincs problémám ismerkedés szempontból, könnyedén ismerkedek szóval biztosan nincs gond külsőmmel, de ha fotón meglátom magam undorodok magamtól, ilyen unszimpatikus, ronda, sunyiképű csávót, olyan érzést kelt, hogy így pofánverném magam legszívesebben.

2023. febr. 5. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Küldesz képet?
2023. febr. 5. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is.
2023. febr. 5. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
testképzavar szerű csak arcon
2023. febr. 5. 20:04
 4/11 K.O. ***** válasza:
2023. febr. 5. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Fotòn én sem látom magam szépnek
2023. febr. 5. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
A gond az, hogy nem. Képzeled a barátnőidet, ez az elkeseredettség miatt van. Egyszer úgy jársz majd, mint a legtöbb film csúcspontján, amikor a főhős erre rájön. Minden közös képen csak te vagy és sosem látta a nőt senki.
2023. febr. 5. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
A karakteres arc altalaban vonzo, ha normalis szemelyiseged is van melle es nem buvalbszott fejjel maszkalsz, akkor semmi gond.
2023. febr. 5. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva vagyok😃. Nekem meggyőződésem, hogy jólnezek ki, jóképű hapsi vagyok. Bár sosem sikerül nőkkel összejönöm, se kalandra, se tartósra.

Valamiért a nők mégsem vesznek észre.

Mostanában kezdek arra gondolni, hogy lehet, hogy ronda vagyok?

2023. febr. 5. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem már régen megmondták, és manapság is megkapom, hogy...

Inkább ne nagyon készítsek képet...a képeken szinte teljesen máshogy nézek ki, sokkal rosszabbul...

mondták kollégák barátok rokonok, hogy "érdekesen" festek képeken.

volt is olyan aki csak képen látott először és utána találkoztunk, azt mondta örül , hogy találkoztunk mert élőben jobb vagyok...

mindenki megmondta, hogy a NETES társkeresést felejtsem el.

2023. febr. 5. 21:06
 10/11 K.O. ***** válasza:

20:54

:D:D

2023. febr. 5. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!