Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyhogy a férfiak rondának,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy a férfiak rondának, taszítónak tartanak, a nők viszont vonzónak?

Figyelt kérdés

Soha egy férfinek sem tetszettem, sőt, csupa bántó, negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Leszbikus/biszex lányok viszont többször próbálkoztak nálam, és a lányismerőseim szerint egyáltalán nem vagyok olyan gusztustalan, mint ahogy a pasik állítják. Persze ebbe bele kell kalkulálni a jóindulatukat is, és hogy nem akarnak megbántani, de többször kértem tanácsot tőlük, hogy min változtassak, de minden barátnőm szerint rendben vagyok.

Ennyire különbözik a két nem ízlése? Az a baj, hogy heteroszexuális vagyok, pedig leszbiként mennyivel nagyobb sikerem lenne 😅

2021. aug. 14. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen a természet.
2021. aug. 14. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A nők mindig nyalják egymás seggét ha jóban vannak. Persze hogy pozitív véleményeket fogsz kapni. Próbálnál meg rámenni egy pasira aki mindkettőtöknek terszik. Egyből egy ronda rozmárrá változnál.
2021. aug. 14. 10:54
 3/8 A kérdező kommentje:

#2, tudom, de írtam, hogy biszex/leszbi lányok próbálkoztak már nálam, és több nem 100%-ban hetero barátnőm kérte már, hogy csókolózzak vele+szeretnek fogdosni, az ölembe ülni.

A férfiak valóban "ronda rozmárnak" tartanak, de akkor a nők viselkedését mivel magyarázod? Ez nem sima álszent seggnyalás szerintem.

2021. aug. 14. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet hogy férfias az arcod? Igazából kép nélkül nehéz megmondani, de szívesen mondok véleményt ha küldesz.
2021. aug. 14. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék mi merre hány méter veled.

Szerintem ugyan az a felállás mint nálam. Én is kerestem azt a lányt aki nem tart rondának. És lám. Már 1.5 éve.

2021. aug. 14. 11:31
 6/8 alonelyman ***** válasza:
86%
nekem ugyanez van csak férfiként
2021. aug. 14. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy nem látlak, nem ismerlek, halvány fogalmam sem lehet, mi az oka ennek.
2021. aug. 14. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre látatlanba nehéz lenne bármit mondani, de a szépségideál terén azért ennyire nagy különbség nem szokott lenni nemek terén, hogy az egyik szerint nagyon ronda a másik szerint meg csodaszép :) 31/F
2021. aug. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!