Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy a férfiak rondának, taszítónak tartanak, a nők viszont vonzónak?
Soha egy férfinek sem tetszettem, sőt, csupa bántó, negatív visszajelzést kaptam a külsőmre. Leszbikus/biszex lányok viszont többször próbálkoztak nálam, és a lányismerőseim szerint egyáltalán nem vagyok olyan gusztustalan, mint ahogy a pasik állítják. Persze ebbe bele kell kalkulálni a jóindulatukat is, és hogy nem akarnak megbántani, de többször kértem tanácsot tőlük, hogy min változtassak, de minden barátnőm szerint rendben vagyok.
Ennyire különbözik a két nem ízlése? Az a baj, hogy heteroszexuális vagyok, pedig leszbiként mennyivel nagyobb sikerem lenne 😅
#2, tudom, de írtam, hogy biszex/leszbi lányok próbálkoztak már nálam, és több nem 100%-ban hetero barátnőm kérte már, hogy csókolózzak vele+szeretnek fogdosni, az ölembe ülni.
A férfiak valóban "ronda rozmárnak" tartanak, de akkor a nők viselkedését mivel magyarázod? Ez nem sima álszent seggnyalás szerintem.
Kíváncsi lennék mi merre hány méter veled.
Szerintem ugyan az a felállás mint nálam. Én is kerestem azt a lányt aki nem tart rondának. És lám. Már 1.5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!