Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy ebben ennyi volt? Megbánta a dolgot?
Szingli nő vagyok, de van egy több éve tartó szeretői viszonyom. Mivel nem szerettem volna kapcsolatot ez így kényelmes számomra, főleg, hogy előtte barátok voltunk.
Fél éve megismertem valakit a munkahelyemen, vagyis ő nyitott felém, 20 évvel idősebb nálam, nem is értettem, hogy mit látott meg bennem. Azt mondtam neki, hogy szingli vagyok, nincs senkim, ő pedig azt mondta, hogy lezárt egy több éves kapcsolatot, és egyenlőre nem akar komolyabbat, de tetszem neki, szóval kerülgettük egymást, de valahogy mindig meghátrált, amikor történhetett volna valami köztünk, én meg nem erőszakoskodtam.
Majd úgy alakult, hogy 1 hete végül csak összemelegedtünk, és le is feküdtünk egymással nála. Az elején jól indultak a dolgok, bár nem volt olyan jó, mint a szeretőmmel, de nem mutattam ki felé, aztán kezdett rágörcsölni a dologra, és hamar vége lett. Majd utána azt kérte, hogy bújjak oda hozzá, és így pihentünk egy kicsit, majd hazahozott a kocsijával, megcsókolt majd elköszöntünk.
Az esett előtt, becézgetett, naponta hívogatott, néha már sok is volt, ha ketten voltunk az irodában pl. megmasszírozta a vállamat, de az esett óta szinte menekül előlem, tartja a lépés távolságot, nem becézget már, sőt már magázódik is velem, nem hív, egyszer hívott a héten, de akkor is kb végig csak aha-val válaszolt, és rövidre zárta a beszélgetést.
Van még egy közös munkánk, így muszáj beszélnünk, de igazából nem értem mi van most, de van egy olyan sejtésem, hogy megbánta az egészet, vagy szégyenli, hogy nem működtek úgy a dolgai. Van még értelme megkérdeznem tőle, hogy mégis mi a helyzet, vagy jobb hagyni a dolgot? Igazából nem akarom, hogy azt higgye, hogy komolyabbat szeretnék tőle, csak jó lenne tudni hányadán állnak a dolgok, mert ez így kellemetlen, legalábbis nekem.
Lehet nem azt kapta amit akart, bár én sem azt az "élményt" kaptam amit ígért magáról, még közelről sem, mégsem ítéltem el miatta, inkább a mostani viselkedési miatt ítélem el..
Köszi 9-es, így már tisztábban látom a dolgokat. Lehet már vissza is ment hozzá, és ezért is ilyen, de elmondhatta volna, nincs benne semmi, legalább tudom mi a helyzet. Annyit mondott, hogy a kapcsolata vége felé sokszor veszekedtek, napiszinten összevesztek-kibékültek, mondjuk egy elég arrogáns alak, nem nehéz összeveszni vele. Ha bejön hétfőn, megmondom neki, mert tényleg kellemetlen amit csinál, és viselkedjen normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!