Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valami olyat tettél meg a párod kedvéért, amit később megbántál?

Figyelt kérdés

Nekem most sikerült egy ilyenbe belefutnom. Nem szeretném leírni mi volt az amit megtettem neki, hogy neki jó legyen, hogy a kedvében legyek, de annyira nyaggatott, hogy csak belevitt az ostobaságba.

Ez egy hete volt épp, de azóta valahogy nemigazán tudom ezt feldolgozni. Olyan mintha ez valamiféle éket ütött volna közénk részemről csak persze.

Próbáltam vele erről beszélni, elég vegyes indulatokkal fogadta, majd bocsánatot kért.

Megmondtam neki hogy soha többet nem fogok olyat tenni amit nem akarok, az ő kedvéért sem, de valahogy nem tudom jobban érezni magam.

2022. nov. 17. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Számba élvezhetett többször is. Bocsánat :D már az exem és eddig mindenki megértette hogy én ezt nem akarom, de ő elhitette velen hogy ha jó barátnő vagyok akkor engedem.
2022. nov. 17. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Első sajnálom. A barátnőm ugyanígy bevette ezt a mesét a csávótol, hogy ha szereti akkor ezt meg kell tenni!!! Nyilván ha, a pasi szerette volna,akkor nem kér ilyet, főleg, hiyg ez nem fért bele a barátnőmnek.
2022. nov. 17. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy elhittem minden hazug szavat az szamit?😅
2022. nov. 17. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Félek tőle.

Ez visz bele mindenbe csak.

Bánom hogy félek

2022. nov. 17. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Fogamzásgátlót szedtem (ex). Nem kellett volna, mert eleve volt egy hormonproblémám, amit a gyógyszer még jobban összekavart - az orvosom azt mondta, nem lesz baj. Lett, aztán a gyógyszer letevése után 1,5 éven keresztül nem volt normális ciklusom.

Pech.

2022. nov. 17. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:

4-es, inkább azt bánd, hogy még vele vagy.

Én is féltem egyik exemtől, és amint realizálódott bennem, hogy ez nem oké, szakítottam is.

Aztán apa segített, hogy fel is fogja, vége (szóban).

2022. nov. 17. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, fogalmazhatok-e úgy, hogy "a kedvéért", de egyszer nem állítottam le határozottan szex közben / nem löktem le magamról, amikor szóltam neki, hogy fájt, és folytatta. Utána megbánta meg láttam rajta, hogy tanult róla, meg voltak a nedvesedéssel gondjaim, és azt hitte, csak száraz... de azért tüskét vert bennem nyilván.
2022. nov. 18. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7. Tanulsag. Kezdj kisebb farkuval ha nem birod a nagyot.
2022. nov. 25. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:
8: nem a mérettel volt gond, 6.5 évig voltunk együtt, egyszer fájt összesen (és átlagos méretű szerszám volt). De nyilván ebből is azt kell kihozni, hogy biztos azért, mert nagy, és nem ad esélyt a nő kisfarkúnak...
2022. nov. 25. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Nem gondoltam hogy nem adna,csak hat ha egy fax kalap a csavo es egybol tolja tovig es a no ezt elviselte akk szoc.problem.
2022. nov. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!