Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írogat, ha sok vagyok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat, ha sok vagyok neki?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, beszélgetünk egy ideje chaten egy sráccal, amolyan "bármi lehet belőle" alapon. Általában én írok rá, néha már sokallja is. Múltkor egy sűrűbb beszélgetés után kicsit szarkasztikusan tudomásomra hozta, hogy nem kéne mindennap dumálnunk, nem igényli, nem baj, ha hosszabb idő is kimarad.

Oké, elköszöntem egy sziával, aztán békén hagytam, gondoltam, majd keres, ha akar. Ezután 1 héten belül 3x is keresett, hogy hogy vagyok, képet küldött (izgalmas új munkahelye van), kicsit dumáltunk.

Nem értem: ha ennyire sok vagyok, miért keres ennyiszer? Én ezután sem fogok ráírni...

2023. febr. 3. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, kérdezd meg.
2023. febr. 3. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most szerepet cseréltetek? Most neked sok?
2023. febr. 3. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert akar veled továbbra is beszélgetni, csak nem minden egyes nap, hanem mikor neki is olyan kedve van
2023. febr. 3. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lenne ezt tőle megkérdezni, írd meg neki bátran aztán hamarosan érkezik is a válasz.
2023. febr. 3. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha hagyni kell kicsit ülni a dolgokat, hogy utána friss élményekkel tudjátok folytatni. Könnyen ellaposodhat a dolog, ha mindennap dumáltok.
2023. febr. 3. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg akar veled beszélgetni akkor el kéne fogadnia azt, hogy írsz neki. Visszaírni meg nem muszáj rögtön, van, hogy az én párom. Sem ír vissza munka közben vagy ha fáradt. Írja hogy most pihenni szeretne és majd keresni fog. Te se vedd ilyen komolyan szerintem. Látod, hogy keres és érdeklődik irántad. Viszont ha te nagyon választ vársz valamire, ne félj írni neki. Meg kell tanulni nem mindig akkor csinálni valamit amikor ò szeretné. Már ha ebből komolyabb is lesz.
2023. febr. 3. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Bennem valami olyasmi fogalmazódott meg, hogy ez talán olyan engesztelő gesztus, mert érezte, hogy bántó volt, persze elnézést nem kér az egója miatt, de mégis valahol megbánta. De lehet, hogy túl sokat látok bele.
2023. febr. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!