Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az normális ha szingligén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az normális ha szingligént nem is vágyok társra?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Igazán komoly kapcsolatom még nem volt (értsd ahol mondjuk összeköltöztünk volna, vagy komolyan terveztük volna a jövőt), csak kettő kicsit komolytalanabb. Az az igazság, hogy egyikben sem voltam szerelmes a másikba. 4 és 10 hónapig tartottak. Most valahogy nem is vágyok társra. Ha szerelmes leszek, akkor ez biztos megváltozik, de probléma van velem ha élvezem a szingli létet és nem különösen hat meg, ha valaki közeledik felém?

Nem akarok örökre így maradni, de a húszas éveim elején még nem vesztegetem az időt, ha inkább még egyedül vagyok?

(30-35 éves koromra azért már szeretnék családot)

Van családom, aki szeret, introvertált vagyok, tökéletesen jól érzem magam egyedül.

2022. nov. 10. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Semmi gond nincs veled, én is ilyen voltam. 26 évesen ismertem meg azt a férfit, akinél azonnal azt éreztem, hogy vele akarok összeköltözni, családot alapítani. Pedig előtte már azt hittem, sose találok ilyet. Nyugi, élvezd az életet, amíg nem találsz olyat, akivel jobb, mint szinglinek lenni, addig ne is erőltesd :)
2022. nov. 10. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, normális
2022. nov. 10. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, nincs ezzel baj.
2022. nov. 10. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Azért gondolkodj el azona az eseten is, hogy mi lenne, ha 30-35 évesen nem találod majd a szőke herceget fehér lovon, vagy esetleg rosszabb esetben a családod már nem lesz veled.
2022. nov. 10. 11:14
 5/10 A kérdező kommentje:
22 és 30-35 között van 8/13 év, nem?
2022. nov. 10. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Vizsgaidőszakra készülésre is ott szokott lenni a szorgalmi időszak, mégis hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni. Tök jó, hogy jól érzed magadat egyedül, nincs ezzel semmi baj, csak simán előfordulhat, hogy 0 normális tapasztalattal nehezebb lesz később megtanulnod együttélni valakivel.
2022. nov. 10. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

A szingli a saját döntése, elhatározása miatt szingli, azért mert az akar lenni.

Van az egyedülálló, aki szeretne társat de nem jön össze hiába próbálkozik.

2022. nov. 10. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is tudatosan voltam egyedül 4 évet, tökéletesen megvoltam.

Azóta volt egy 2 éve kapcsolatom, nem kerestem, csak jött:) sajnos 3 hónapja meghallt🕊️.

2022. nov. 10. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jobb ha egyedül vagy, ha nem hiányzik senki
2022. nov. 10. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, boldog vagyok így, akkor miért kéne változtatnon ezen, csak mert a társadalom azt várja el? Majd ha úgy érzem, hogy szükségem van valakire, akkor majd keresek, vagy jön magától. De ha nem vágyok rá, akkor szándékosan keresni nem fogom. Persze a kapcsolatfüggők ezt sosem fogják tudni megérteni, de én sem őket.
2022. nov. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!