Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretet vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Hogy gondolod elég ha valakivel úgy jössz össze hogy szereted csak? Sokan azt mondják a szerelem elmúlik és át alakul szereteté. Nem az a lényeg h szereted e a párod?
2023. febr. 3. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy néz ki, meg hogy mennyire igénytelen. Van az a szint ahol ezek már nem számítanak.
2023. febr. 3. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom... Én a több éves kapcsolatomban is még mindig szerelmes vagyok. Nem olyan fellángolás szerűen, meg vannak nehezebb időszakok, de ettől függetlenül az érzéseim nem változtak. Azért ahhoz, hogy valami hosszú távon működjön, stabil alapoknak kell lennie érzelmileg.
2023. febr. 3. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Maga a lángolás része az, ami átalakul, jó esetben egy érzelmes, kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolattá, akihez mindig jó hazamenni, akivel közösen teremtesz, létrehozol. A fizikai vonzalom is meg tud maradni.
2023. febr. 3. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
En kiprobaltam 1 évig birtam ilyennel. Nem erosodtek hanem múltak az érzelmeim átment undorba is.
2023. febr. 3. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Férfiaknak elég, nekik a szex a lényeg. Egy nőnek nem elég, a szexet se tudja élvezni, ha nem szerelmes. Olyan, hogy kölcsönös szerelem. nincs, tehát az elérhető legideálisabb felállás, ha a nő szerelmes, mert akkor működni fog a szex. Ha a nő nem szerelmes, undorodni fog, nem lesz szex, marad az érdek vagy a szakítás.
2023. febr. 5. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!