Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi időnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie?

Figyelt kérdés
Megismerkedéstől az első randiig, első randitól az összejövetelig, összejöveteltől a az első szexig, utána az összeköltözésig, majd az eljegyzésig, esküvőig, gyermekvállalásig? Mennyi a "jó, normális"?

2022. aug. 26. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

kérdezz meg egy idő-jóst!

hülye kérdés, minden párnál más, erre nincs recept.

2022. aug. 26. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Mindenkinek más. És nem is ugyanazok az igények. Pl nem mindenki akar házasodni, és vagy nem mindenki akar gyereket.

Nálunk így volt:

Megismerkedés és ismerkedés ( netes társkeresőn), 18 nap múlva első randi ( azóta egy pár vagyunk). Én őszintén rákérdeztem az első randi után, hogy mit érez/gondol, hogy szeretne e velem kapcsolatot ezek után, mert szeretem letisztázni a dolgokat, feleslegesen reménykedni, beleélni magam, hogy aztán csalódjak, azt pedig utálom) . Határozottan igent mondott:) szóval nekünk az első randink az évfordulónk:)

2,5 hónap után kérte meg a kezem

Az 1. évfordulónk előtt pár nappal költözött hozzám

Fél év múlva, azaz 1,5 éves kapcsolatban házasodtunk össze. Most már több mint 12 éve együtt vagyunk.:)

Gyereket egyikünk sem akar! Soha!!!

Viszont a 10. évfordulónk alkalmából 2 éve örökbefogadtunk egy kutyust közösen amit már nagyon rég szerettünk volna:)❤️

36/N, 33/F

2022. aug. 26. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ilyen.

Minden eset más. Nem mindegy, hogy két 15 éves kamaszról beszélünk, vagy két 50 éves emberről, akinek volt már egy házassága.

Nem mindegy, hogy milyen sűrűn találkoznak. Lehet, hogy két évig távkapcsolatban vannak, és négyszer találkoztak, más meg egy hét alatt túl van négy randin.

Nem mindegy, hogy milyen maga a kapcsolat. Nem mindegy, hogy min mennek keresztül. Stb, stb.

2022. aug. 26. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

* Az első szex az a 3. randink után volt, 2 hete voltunk együtt akkor.

Ez a pont kimaradt.

2-es voltam.

2022. aug. 26. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki màs :) Sajnos az exem is ìgy gondolta hogy ez egy menetrend.. szerintem nem ìgy megy..vége is lett
2022. aug. 26. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
A kapcsolat erzékek érzelmek minosegetol függ nem az idotol.
2022. aug. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!