Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi időnek kell eltelni, hogy új párkapcsolatom legyen?
Pfff... Látszik, hogy gyerek vagy még... 3 hét alatt túljutottál egy 2 éves kapcsolaton úgy, hogy még csak nem is haraggal váltatok el???
Te jó ég... Én az új pasid helyében rögtön levágnám, hogy neked egy srác sem jelent semmit.
Kedves utolsó:
Nem haragban váltak el, de azt nem írta a kérdező, hogy milyen volt a kapcsolata.
Van olyan is, hogy valaki jól kijön a másikkal, együtt vannak, de a kapcsolatuk inkább barátinak nevezhető, mint egy szerelmi kapcsolatnak.
Kedves utolsó: olyan nincs, hogy valaki túljusson pár hét alatt egy 2 éves kapcsolaton, akár szrban voltak, akár nem. Már csak a megszokás miatt sem.
Hacsak nem az van, hogy a kérdező simán gyerekes és képtelen felfogni, milyen is egy kapcsolat és tök lazán vette a két év alatt.
Túl voltam én már ennél gyorsabban is pasin. Ne foglalkozz mások véleményével, csak te számítasz. ha úgy érzed, hogy a másik sráccal működne, akkor vágj bele. Az exszel úgysem lehet sokáig ápolni a jó viszonyt, sajnos ez régi alapigazság.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!