Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális felnőtt embereknél az e-mailben szakítás?
Olyan dolgokat tudtam meg a páromról, ami nem fér össze az én erkölcsi elveimmel. E-mailben beszélgettünk mostanában, mert nem kerül semmibe.
Vita,vitát követett, és szakítás lett a vége.
Még arra sem volt méltó, hogy azt mondja találkozzunk, beszéljük meg. Ez 5 év gyümölcse. Soha nem gondoltam volna, hogy így ér véget. Hogy valaki ne személyesen beszéljen meg egy ilyen komoly dolgot, az nekem durva. Én mondtam ki, hogy elég, tünjön az életemből, de hetek óta vitázunk mailen. Nincs a mobilomon pénz, de neki ott a vezetékes, fel sem hívott.
Jól sejtem, hogy nem vesztettem semmit ennek tudatában?
Nem.
De te is belementél az emailben veszekedésbe...
Nyilván, mivel ha felidegesít, visszaválaszolok.
Megbeszéltük még előtte, hogy eljön, de nem jött.
"Elkülönítünk verbális, vokális és non-verbális kommunikációt. A teljes közlésrendszer mintegy 7%-a verbális, 38%-a vokális, 55%-a non-verbális."
A 7 százalék a száraz írásra vonatkozik, ami minden érzelemtől mentes, tehát azt képzelsz bele amit akarsz ugyanis nem látod a másik verbális ( arc mimika, test tartás, és sok más, amit tudattalan értelmezel) kifejezéseit, és nem hallod a vokális (hanglejtés, hangszín) közlés módját.
Ez kb. 6. osztályos tananyag, de felsőben nyelvtan tételben is benne volt.
Szóval nem, nem normális dolog szerintem, egyáltalán összeveszni, nem hogy szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!