Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak velem akar menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak velem akar menni?

Figyelt kérdés
Nekem nincs bajom vele sőt jól esik a kis lelkemnek. Barátnőm megismerkedet egy másik nővel. Elhivta tarsasozni ahol többen is lennének de a párom nélkülem nem akar menni. Múltkor anyukája hívta külföldre hozzájuk nyaralni a baratnom de ő azt mondta nem akar engem itt hagyni 3 hétig. Inkább rakjunk félre és menjünk együtt máshova

2023. febr. 1. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Szeret
2023. febr. 1. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Betegesen szeret.
2023. febr. 1. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tud rólad leszakadni, te vagy a levegő, féltékeny, nem akar egyedül hagyni épp ezért, nem bízik benned és lehet attól is tart, hogy te sem benne, elvégre magából indul ki.
2023. febr. 1. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Kapcsfüggő
2023. febr. 1. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne egyből kapcsolatfuggo vagy beteges? Egy friss kapcsolatban szerintem ez normális. Nem azt mondom h a wcre is menjünk együtt
2023. febr. 1. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
5 napra is elmehetne;nem kell 3 hét
2023. febr. 1. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:

#5-ös ha nem tetszik a vélemény, te jobban tudod minek tettél fel kérdést.

Egyébként simán lehet kapcsoltafüggő, vagy nincs bizalma feléd hiába nem tetszik.

Mindegy, hogy friss vagy régebbi kapcsolatban vagytok, az a fontos, hogy képtelen nélküled még barátokkal is talizni, nem csak a 3 hétről van szó, mert be van szarva, hogy elveszit, vagy olyannyira betegesen szerelmes, hogy nélküled semmit nem ér az élete kb.

Ami óriási nagy hiba, mert ha nem leszel a képben, akkor barátnői se lesznek, mert érted feláldozza őket, lol.

2023. febr. 2. 08:17
 8/9 A kérdező kommentje:
7. Ebben van valami... nagyon nehezen talalkozgatot a baratnoivel. Én mondtam neki hogy menjen és ne hanyagolja el őket. Azóta talalkozgatnak. Igaz engem is szokott hívni..
2023. febr. 2. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Hiába... Okos vagyok, lol.

Amúgy csak jó emberismeronek kell lenned, ennyi a titka.

Előre szólok ha nem változtat ennek a kapcsolatnak vége lesz.

2023. febr. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!