Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nő akar férjhez menni, de végül soha nem megy férjhez?

Figyelt kérdés
53ffi

2022. okt. 23. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet nem találnak rá megfelelő partnert vagy a férfi nem érzi elég jónak a nőt hogy megkérje
2022. okt. 23. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont így vagyok, úgyhogy a saját esetemet el tudom mesélni. 2 olyan párkapcsolatom volt, amiben reálisan benne volt a házasság esélye, mindkettő sok évig tartott, az egyikben eljegyzés is történt. Ennek végül én vetettem véget, mert a pasi elkezdett kifordulni önmagából, követelőző lett és uralkodni akart rajtam. A másik sráccal óriási szerelem volt, de amikor (sok év után) elfáradt a dolog, nem fordítottunk kellő energiát a megmentésére. Pedig érdemes lett volna; ma már másképp csinálnám.
2022. okt. 23. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy egy nö szeretne férjhez menni, az nem azt jelenti, hogy mindenáron és bárkihez hozzá akarna menni.

Ha nem talál megfelelö partnert, akkor sokkal, de sokkal jobban jár, ha nem megy férjhez, hanem élei az életét enélkül.

2022. okt. 23. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát mer csalódnak, és sosincs egy értelmes férfi a közelükben, aki nekik jó lenne.
2022. okt. 23. 18:39
 5/8 A kérdező kommentje:

4/4

Ha csalódás van, van elvárás. Ha van elvárás, nincs feltétel nélküli szeretet. Ha van feltétel nélküli szeretet, akárki jó lenne. De nincs. Ezért lehet, az elvárásaink növekedésével csökken az esély a pártalálásra?

3/4

Jobban jár, egy ideig. De az ember társas lény. Vagy csak csak nekem hiányzik valaki az életemből? Nem a mindenáron látom a válasz kulcsát, hanem a kitartáson. Vajon miért zár be egy nő, vagy akár egy férfi? Miért adja fel? Miért szűnik meg, halványul el a motiváció?

2/4

És nem sikerült elengedni, hogy egy újba kezdj? Vagy rákérdezz, hogy érez MA a másik? Nem csak a kapcsolatba fáradtál bele, hanem egy jobb kapcsolat reménybe is? Birtoklod még a régi kapcsolatot, vagy az birtokol Téged? Te maradtál alul a válásban? Soha nem kell valaki melléd? Ha igen, nem elég erős a vágy Benned, hogy kilépj a kényelmi körödből, és elkezdj keresni?

1/4

Mindenkinek meg van a párja. Jó kérdés, keresik-e, és, ha keresik, megtalálják-e...?

2022. okt. 23. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

A 3-as vagyok: én sokkal inkább élek egyedül, mint akárkivel, csak azért, hogy legyen mellettem egy férfi, ennél többre van igényem.

Szerintem ugyanis a házasság nem annyi, hogy legyen szex meg legyen, aki megszereli a villanyt, hanem két ember igen közeli kapcsolata, és ennél lejjebb nem adom. (A villanyt meg megszerelem saját magam, ahogy a polcokat is felfúrom a falra, söt az autó kerekét is ki tudom egyedül cserélni)

2022. okt. 23. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:

6/6

Teljesen igazad van. Nem mondtam, hogy csak szex és villanyszerelés legyen, a társ, lelki társ is, és sokfajta megközelítés van még. Lelki társ nélkül, szerintem nehéz élni. Nekem, nehéz. A vágy, nem feltétlenül jó, de egészségtelennek is tartod? A lelki társ utáni vágy, ugyan olyan jogos igény egy emberben, mint a levegő. A boldogság belülről fakad, de a szeretet megélni egyedül? Azt hogy? Visszacsatolás csak a barátok és a család részéről? Ez rendben van. De, hogy egyedül éljek, nehezen élem meg. Az együtt érzés, gondolkodás, az ÉRZÉS, hová kerül? Nekem káoszos. A megfelelő társat megtalálni is az, de épp most hallgatom Gunagrihát, azt mondja, az alázat a legnagyobb emberi erő. Egy alázatos és egy elnyomó ember kapcsolata valószínű nem jó, mert az alázat nem a másik hülyeségének folyamatos elviseléséről szól, hanem a hülyeségek kölcsönös elviseléséről, az alázat egy kupplung szerintem, ami az eltérő fordulatszámot közös nevezőre tudja hozni, együtt tud forogni, haladni két ember. Az alázatos embert megtalálni, megismerni..., hát meg kell teremteni. Bonyolult kérdéskör, ezért IS tettem fel. Le a kalappal, hogy ilyen sokmindenben feltalálod magad! Ebben a bejegyzésedben az "akárki" fogalma kulcs szó. Az eredeti kérdés pont a nemakárkire irányul. Az arra érdemesre. Hogy, miért, miben akad meg a vágy, ami szerintem természetes, beteljesülésének folyamata? Belefáradtál? Ha többre van igényed, ez számomra nem azt jelenti, hanem azt, hogy a kapu nyitva áll..., csak valakinek be kellene kopognia? Lehet, ez a természet rendje, és nincs kopogtató?

2022. okt. 23. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
2022. okt. 23. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!