Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem értem a páromat(nő), hogy...

Nem értem a páromat(nő), hogy mondhat nekem olyat, hogy soha nem fog hivatalosan férjhez menni. Nem akar esküvőt! Mi lehet a gondja?

Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 11:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk 2 èvè vagyunk együtt van egy gyönyörü kislànyunk is èn nem èrtem. Nem meri magàt elkötelezni melletem ? Vagy csak simàn ilyen csökönyös.
2019. máj. 27. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy?? Kijártad már az általánost?
2019. máj. 27. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Többre értékeli a szerelmeteket, mint azt a papírt, ami összekötne.
2019. máj. 27. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Miért, minden nőnek kötelező esküvőt akarnia? :D Én se akartam soha, a házasság egy szerződés, se több, se kevesebb. Na de majd ha kijártad a kisegítő iskolát talán rájössz.
2019. máj. 27. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem fél hogy nem tudod rendesen leírni a nevedet.

A házasság egyébként nem kötelező. Egy kapcsolat sorsa nem ezen múlik.

2019. máj. 27. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Barom. Inkàbb örülj neki.
2019. máj. 27. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Nem akar esküvőt, gondolom korábban is mondta. Néha-néha felbukkannak ilyen kérdések, sosem értettem őket. X éve együtt vagyunk, van Y gyerek a párom mégse akar elvenni/házasodni.

Normális ember az ilyen jellegű kérdéseket a kapcsolat elején tisztázza. Nem x év és y gyerek után...

2019. máj. 27. 14:31
 8/8 A kérdező kommentje:
jolvan latom ez normalis dolog szoval nincs ezzel semmi gond. en 23 vagyok a parom 21
2019. máj. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!