Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy pár az egyikük ingatlanába költözik, a másik fél joggal tarthat attól hogy bármikor kidobhatják?
Ha mondjuk összevesznek valamin vagy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy a pár ingatlantulajdonos tagja "elvárja", akkor egyszerűen kidobja a másikat az utcára.
Ezért a másiknak mindenben meg kell felelnie? Milyen élet ez már?
18-
Mindketten bérlünk!! Senki nem vesz semmit!
Ennyi alaplogika csak elvárható nem? Nem költöznék cseberből vederbe!
És akkor a barátodnak üresen álljon a saját tulajdonú lakása? Vagy azt bérbe adná és ez az ő különvagyona lenne?
Őszintén szólva, ha én belaktam a saját tulajdonú lakásomat, nem akarnék máshol, ugyanazon a településen bérelni. Az más kérdés, ha munka miatt máshová kell költözni, akkor lehet, hogy ott bérelnék, ezt meg meghagynám.
Nem könnyű jó bérlőt sem kifogni. Én félteném a lakásomat, hogy lelakja valami idióta. Vagy hogy nem tudnám kitenni, ha nem fizetne. Szóval én nem szívesen adnám bérbe a magamét. Úgy viszont tökéletes pénzkidobás és pazarlás, hogy béreljünk öt utcányira onnan egy másikat havi 100-150-200e Ft-ért, miközben az enyém ott áll üresen, beköltözhetően, lakájosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!