Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy pár az egyikük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy pár az egyikük ingatlanába költözik, a másik fél joggal tarthat attól hogy bármikor kidobhatják?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk összevesznek valamin vagy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy a pár ingatlantulajdonos tagja "elvárja", akkor egyszerűen kidobja a másikat az utcára.

Ezért a másiknak mindenben meg kell felelnie? Milyen élet ez már?

2023. febr. 1. 10:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

18-

Mindketten bérlünk!! Senki nem vesz semmit!

Ennyi alaplogika csak elvárható nem? Nem költöznék cseberből vederbe!

2023. febr. 2. 01:02
 22/22 anonim ***** válasza:

És akkor a barátodnak üresen álljon a saját tulajdonú lakása? Vagy azt bérbe adná és ez az ő különvagyona lenne?

Őszintén szólva, ha én belaktam a saját tulajdonú lakásomat, nem akarnék máshol, ugyanazon a településen bérelni. Az más kérdés, ha munka miatt máshová kell költözni, akkor lehet, hogy ott bérelnék, ezt meg meghagynám.

Nem könnyű jó bérlőt sem kifogni. Én félteném a lakásomat, hogy lelakja valami idióta. Vagy hogy nem tudnám kitenni, ha nem fizetne. Szóval én nem szívesen adnám bérbe a magamét. Úgy viszont tökéletes pénzkidobás és pazarlás, hogy béreljünk öt utcányira onnan egy másikat havi 100-150-200e Ft-ért, miközben az enyém ott áll üresen, beköltözhetően, lakájosan.

2023. febr. 2. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!