Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várják el a hűséget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a hűséget a megcsalók?

Figyelt kérdés

Amikor pl egy pasi flörtöl, talonokat gyárt, másoknak vetít, ugyanakkor a nője járjon szinte csodorban, nem nézhet senkire, férfiakhoz nem szólhat, jelentenie kell hova megy, ellenőrzés alatt van, nem sminkelhet stb.

Vagy akár akik félre is járnak, de ha őket csalnák, leszakadna az ég.

Ez milyen gondolkodáson alapszik, milyen jellemen? Mit hisznek magukról?bekepzeltség?

#amit szabad jupiternek
2023. jan. 30. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit érdekes a kérdés alatti kifejtésben az a hozzáállás, hogy megcsaló szinte csak férfi lehet.
2023. jan. 30. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Én nem tudom, de játszani más lelkével, érzéseivel és holmi rongybabaként tekinteni rá akit formálhat, irányíthat...büntetném, esküszöm büntetném.
2023. jan. 30. 21:02
 3/12 A kérdező kommentje:

1 ilyenre csak ferfi képes hogy beleszol a párja öltözködésébe is szerintem.

Meg pl hogy strandon mit vehet fel a nő mit nem.

Egy rakat minden férfiakra jellemző inkább. Szerintem a félrejárás is.

2023. jan. 30. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3.

Kicsi nemi alapú elfogultságot érzékelek szavaidból.

2023. jan. 30. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki. Ő nem tud, meg nem is akar hűséges lenni, gyakorlatilag bárkit megfarkal, aki egy kicsit flörtöl vele. Azt hiszi, hogy te is ugyanígy működsz. Hátsó szándék nélkül nem beszélsz más pasival, és azt lesed, mikor kivel lehet lezavarni egy menetet. Pont, mint ő.

Neki eszébe se jut, hogy valaki tud nemet mondani vagy a párjának akar tetszeni.

2023. jan. 30. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Mertgyokerek
2023. jan. 30. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de érdekes a kérdés, meg a jelenség is. miután a feleségem félrelépett, rá kis időre, pár hétre nekem is lett valakim. alakulgatott valami az egyik kolléganőmmel, aki valóban nagyon csinos és kedves nő. mikor az asszony megtudta( a történtek után nem csináltam nagy titkot belőle), olyan balhét csinált, hogy még olyat nem láttam:) sírt, toporzékolt, fenyegetőzött:)
2023. jan. 30. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

7.

Látványosan szopatni kell amig jól esik majd amikor a legroszabb neki, kidobnod

2023. jan. 30. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Alá-fölé rendeltségi viszony ez. Nála ez így természetes, hogy ő az úr, ő csalhat, de őt nem csalhatják. Ha ez ellen megy valami, még bele is betegszik, annyira mélyen bele van égve a személyiségébe.
2023. jan. 30. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
A legbirtoklóbb, legellenőrizgetősebb, legkontrollmániásabb exem volt az, aki végig csalt a hátam mögött. Egyszerűen elmebeteg volt, utólag már tudom. Ahogy előttem írák, a kontroll a lényeg, hogy ő megteheti, mert ő a főnök, de neked nem lehet. Amikor szakítottam vele, szintén lenyomott egy sírós/fenyegetős/toporzékolós műsort (amúgy pasiról van szó). Többször is a fejemhez vágta, hogy mekkora rbanc vagyok, biztos van valakim, amikor emlékeztettem, hogy miket művelt, tagadta. Azt is, amire konkrét bizonyíték volt. Amikor új kapcsolatom alakult, szintén próbált csesztetni, de elég jól el tudom kerülni, és mindenhol le van tiltva.
2023. jan. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!