Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van bármilyen olyan körülmény amikor valid megütni egy nőt?

Figyelt kérdés
Hol van a határa annak a beszédstílusnak vagy mondandónak ahol jogos ha egy férfi megüt egy nőt?
2023. jan. 30. 18:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
21%
Pl, gyereket bántja. Nyilván meg kell védeni azt aki rászorul, attól aki bántja. Minimum eltávolítás a közeléből, ha közbe fáj neki, így járt.
2023. jan. 31. 00:53
 32/38 anonim ***** válasza:
28%

Nő vagyok, soha nem ütöttem meg senkit (férjem, gyerekeim, stb), leszámítva kisgyerekként a tesómat :-D

Ennek ellenére egyetértek kettessel, szerintem tudnának annyira érzékeny pontra tapintani hogy egyszerűen elszállna az agyam és reflexből ütnék. Szerintem a többségnek van ilyen pontja. És egy párkapcsolatban nem előfordulhat hogy a másik fél az ilyen pontokat ismeri.

Hozzáteszem ettől még messze elítélem az erőszak bármilyen formáját, és rendszerint a pofozkodók azok újra meg újra megteszik. Én csak nem zárnám ki annak lehetőségét, hogy nálam is létezne ilyen szituáció.

2023. jan. 31. 03:47
 33/38 anonim ***** válasza:
35%
Ha a nő üt először, vagy ha a gyerekedet üti. A "mondandót" mondanóval intézi bárki, aki kulturált. De ugyanez fordított nemekkel is ugyanígy működik.
2023. jan. 31. 11:35
 34/38 anonim ***** válasza:
Ha ő nem ütött akkor nincs. Még ha őrjöng is de nem üt, akkor is csak lefogni, akadályozni valid, elsőként ütni semmiféle eset nem létezik amiben jogos. Mondjuk nem csak nőkkel de senkivel szemben. Ennek megfelelő a törvény is, ha te megütsz egy nőt úgy hogy az nem ütött előbb mindenképp elítélnek ha feljelent.
2023. jan. 31. 15:13
 35/38 anonim ***** válasza:
55%

34.

Akkor ha nem üt csak éppen mondjuk jól lábon lő te nem tennél semmit!

2023. jan. 31. 20:42
 36/38 anonim ***** válasza:
Beszédstílus miatt nem szabad megütni nőt,de fordítva sem,nő férfit.Ha fizikailag megtámad a nő,akkor védekezésként lehet ütni.
2023. febr. 1. 16:32
 37/38 anonim ***** válasza:
50%

36.

Attól függ melyik nő mert ha egy 140 kilós nő támad egy 40 kg-os férfire ok fordítva meg más a téma

2023. febr. 1. 16:42
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

37

Ha úgy érted fordítva,hogy 40 kilós nő üt meg 140 kilós férfit,hát nem,ez sem elfogadható,mindegy mekkorát üt.Minden esetben maga az ütés ténye a szempont,ugyanis a férfi is érző lény,nem pedig játékszer.Felnőtt nő vállaljon felelősséget a tetteiért.Ha egy agresszív,támadó nőnek csak lefogják a kezét,akkor örüljön neki,hogy nagyobb baja nem lett.Semelyik férfinak sem kötelessége óvóbácsit játszva"kislányom,ezt nem szabad" eltűrni az ilyesmit.

2023. febr. 2. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!