Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a boldogságunk nem a külső...

Ha a boldogságunk nem a külső körülményektől függ, akkor hogy lehet, hogy a gonosz emberek, bármilyen arcukat mutatva, bármilyen körülményhez alkalmazkodva, boldognak tekintik magukat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a kérdést, kifejthetnéd jobban.

Egyrészt nincs ellentmondás a két mondat között. Hogy lehet valaki minden körülmény között boldog, ha a boldogság nem a körülményektől függ? Ez a kérdésed, aminek így nincs értelme, mert a két állítás egymást erősíti, nem cáfolja.

Másrészt nem értem, hogy jönnek ide a gonosz emberek.

2021. okt. 6. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek is szimplán csak gonosz emberek. Mindenkiben van jó rossz...nem ezeken függ csak a boldogság.
2021. okt. 6. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
fuss neki mégegyszer. ennek nincs értelme
2021. okt. 6. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
A kérdést én sem értem, de annyiban javítanék, hogy a saját boldogságunk nem KÉNE, hogy a külső körülményektől függjön. Mert mi teremtjük meg a saját világunkat, nem lenne szabad, hogy a külvilág befolyásolhasson.
2021. okt. 6. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Arra célzol, akik csalnak és lopnak, és ezáltal nagyon gazdagok, és ez teszi őket boldoggá? Szerintem az ilyen emberek sokszor jobban élvezik a pénznél azt, hogy ők milyen királyak, hogy valakit jól meg tudtak vezetni.. Ez egyfajta dicsőséget ad nekik.
2021. okt. 6. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehet? Az egész világ a gonosz hatalmában van! De már nem sokáig!
2021. okt. 6. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom, azt érted gonosz alatt, aki mindenkin képes átgázolni a céljai érdekében. Hát így. Ők nem veszik a szívükre.

Én nagyon sokáig rágódom rajta, hogy megbántottam valakit. Még akkor is, ha ő már rég nem haragszik. Ez a fajta lelkiismeretfurdalás a gonosz emberekben nincs meg,ezáltal persze, hogy nyugodtabbak.

2021. okt. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!