Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézett levegőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett levegőnek a párom barátja?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel a párom jóban van. Már találkoztam is vele egy alkalommal, amikor a páromat kérte, hogy segítsen neki valamiben. Tehát bemutatkoztunk. Azóta nem találkoztunk, ennek több, mint fél éve. Viszont legutóbb összefutottunk vele véletlenül. És én nyilván alig ismertem fel, párom is nehezen, pedig ők gyakrabban találkoznak. És a csaj köszönt egy nagyot a páromnak. De csak neki. Váltottak pár szót, majd elköszönéskor is csak tőle köszönt el. Lehet, én vagyok a hülye, de bennem az van, ha egy ismerősöm társasággal van, akkor többesszámban köszönök. Ha csak később veszem észre, hogy nem egyedül van, akkor kiutat váltottam vele pár szót, többesszámban köszönök el. Szerintem ez irtó bunkó viselkedés volt. És nem tudom, hogyan álljak hozzá a továbbiakban. Mert nem esett jól.
2023. jan. 30. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Ez a pasiknak meg külön imponál azert nem szolnak rájuk hogy ne legyen veled bunko.
2023. jan. 30. 18:40
 12/17 A kérdező kommentje:
És miért imponál a pasiknak? Csak próbálom megérteni.
2023. jan. 30. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Én pl nem hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe a párom
2023. jan. 30. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
12 A "cicaharc" a pasik miatt. Ezert.
2023. jan. 30. 18:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát, elég beteg és gyerekes, ha valaki emiatt érzi magát férfinek.
2023. jan. 30. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Akkor ne zárd ki a lehetőséget, hogy a párod beteg és gyerekes.

Én egyébként azt se zárnám ki, hogy dugja vagy dugta. Sok lány koppant már a "nem olyan" típusú barátjával.

2023. jan. 30. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem zárom ki semmit. :) Nem hiszek már a mesékben. :D
2023. jan. 30. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!