Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézett levegőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett levegőnek a párom barátja?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel a párom jóban van. Már találkoztam is vele egy alkalommal, amikor a páromat kérte, hogy segítsen neki valamiben. Tehát bemutatkoztunk. Azóta nem találkoztunk, ennek több, mint fél éve. Viszont legutóbb összefutottunk vele véletlenül. És én nyilván alig ismertem fel, párom is nehezen, pedig ők gyakrabban találkoznak. És a csaj köszönt egy nagyot a páromnak. De csak neki. Váltottak pár szót, majd elköszönéskor is csak tőle köszönt el. Lehet, én vagyok a hülye, de bennem az van, ha egy ismerősöm társasággal van, akkor többesszámban köszönök. Ha csak később veszem észre, hogy nem egyedül van, akkor kiutat váltottam vele pár szót, többesszámban köszönök el. Szerintem ez irtó bunkó viselkedés volt. És nem tudom, hogyan álljak hozzá a továbbiakban. Mert nem esett jól.
2023. jan. 30. 17:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Elég nyilvánvalóan nem tetszik neki a képed. Kérdés, hogy miért. El tudod képzelni, hogy ennek a lánynak tetszik a párod? Vagy hogy a párod negatív dolgot panaszkodott meg neki?
2023. jan. 30. 17:44
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

A barátomnak van egy törzshelye ahol a pultost is ismeri haverokkal beszelhetni is szoktak vele, a csaj ki is megy cigizni közéjük.

Na ő a barátomat ajnározza, engem meg levegőnek néz.

Az ilyenek féltékenyek úgy hogy közük nincs a pasihoz, de zavarja ha nője van.

2023. jan. 30. 17:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Van párja a csajnak is. Hosszú kapcsolat. A panaszkodás viszont gyanús, csak ezt a világért sem ismerné be a párom, ha mondott is neki valamit. De szerintem akkor sincs hozzá köze, meg egy köszönés elég alap lenne. Utálni nincs oka, mert amikor találkoztam vele, akkor is néhány sablon mondatot váltottunk és régen is volt.
2023. jan. 30. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Nincs ésszerű oka, de nem is kell ilyen mindenkinek. Lehet, a saját pasija mellett azért imponálna neki, ha a párod is odáig lenne érte. Lehetett ilyen a múltban? Ha nem, akkor is van esély a féltékenységre. Elég nagy, hiszen nem ártottál neki.
2023. jan. 30. 17:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem volt köztük semmi. A párom elég segítőkész meg jószándékú, ezt sokan ki is használják. Lehet, hogy ez zavarja a csajt, hogy miattam kevesebb ideje van a páromnak vele foglalkozni.
2023. jan. 30. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Arra is van esély. Ez esetben jó lenne, ha kinyílna a párod szeme. Mit kell egyáltalán segíteni, ha van pasija?
2023. jan. 30. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen kérdéseknél nem értem miért nem tudok nemeket írni! Mi hámozzuk ki meg még segítsünk is rajtatok???!
2023. jan. 30. 18:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Látod, ez egy nagyon jó kérdés. Én sem értem. De rendben van, oda-vissza működik ez az egymást segítés. Én ezt elfogadtam, nyitott lettem volna az ismeretségre vele. De ez a húzása nagyon gáz és gyerekes volt. Szerencsére én nem gyakran találkozom vele. Páromnak csak megjegyeztem, hogy ez eléggé furcsa volt, de ennyiben is hagytam, mert nem szeretném, hogy azt higgye, féltékeny vagyok. Mert nem. Csak fordított esetben én az ilyen bunkó barátomat ignorálnám. Vagy a továbbiakban nem barátként kezelném, hanem szimplán, mint havert.
2023. jan. 30. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:
8%
Jól van már mit kell ezen agyalni? Nem bír téged, nem tud viselkedni, kész, punktum. Ne vedd figyelembe te se! :)
2023. jan. 30. 18:21
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak a saját szegénységi bizonyítványát erősíti
2023. jan. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!