Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig működik nagy korkülönbség mellett egy kapcsolat?
Jaj be vagy szarva, hogy vége lesz, mert nem szülsz.
Szulj neki, aztán úgyis ő fog otthagyni/megcsalni vagy te őt.
Ki fogja megszívni? A gyerek! Megeri?
25. Értem én, hogy megvan erről a saját véleményed, csak akkor az se legyen már lepontozva, amikor valaki nem a férfiakról, hanem a nőkről mondja meg, hogy már nagyon későn van szülni 35-40 évesen hasonló (és más egyéb) okokból. Ne csak az idősebb pasikat lehessen már oltani, hogy késő van már a gyerekvállaláshoz, hanem a nőket is.
Meg ha kizoomolunk ebből, akkor oda jutunk, hogy megvan erről a véleményünk (neked is, nekem is), de ha egy férfi vagy nő valamiért 40 vagy 45 évesen akar szülővé válni először, akkor nem nagyon tudunk ezzel mit csinálni, ez az ő döntése.
Na én aztán pont lesz.rtam ki mit gondol a hátam mögött. Az én (mi) életünk, mi élvezzük és pont.
És nem mindenki szemellenzővel és merev élettervezéssel próbálja élvezni a jót.
Aztán én még nem láttam olyan 16-24 közötti embert, lányt, aki ne kapott volna egy két kapcsolati csalódáspofont, vagyis tökmindegy ki mit mond, a kérdező élvezi, élvezze a jót, ameddig van.
Ha meg vége lesz, akkor meg átesik a ló túloldalára és leszemétpasizza, mint itt sok válaszadó. De amíg benne voltak, huuu de jó volt minden, igaz ? Szó se volt - engem most csak kihasználnak - ozásról.
Kérdező, tehát élvezd, amíg lehet és boldogít, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!