Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig működik nagy korkülönbség mellett egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
19 vagyok a pasim 37. Most jól megvagyunk, de mindenki kiakad a kora miatt, hogy miért velem van. A szüleim is a szemébe kedvesek de a háta mögött nagyon nem örülnek neki. Szeretem, de bizonytalan vagyok abban, hogy van e értelme belemenni egy ilyen kapcsolatba ami ellen van mindenki. Van aki nem mondja ki, csak ferde szemmel néz ránk, de van aki ki is mondja. A pasim jófej, jól keres, normális ember, de lassan gyereket akar, én viszont még nem. Plusz szexuálisan jó vele meg minden de nem tudom még nincs sok tapasztalatom. Szeretnék sok mindent kipróbálni még mielőtt megállapodok. Viszont szeretem őt meg azt mondja ő is engem.

2023. jan. 30. 16:20
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
4%

Jaj be vagy szarva, hogy vége lesz, mert nem szülsz.

Szulj neki, aztán úgyis ő fog otthagyni/megcsalni vagy te őt.

Ki fogja megszívni? A gyerek! Megeri?

2023. jan. 30. 18:26
 32/56 anonim ***** válasza:
73%
Bármeddig ahogy a többi, ameddig akarjátok! Egy nem korkülönbségi kapcsolat is véget érhet 2 honap alatt sőt általános a te korodban
2023. jan. 30. 18:32
 33/56 anonim ***** válasza:
82%

25. Értem én, hogy megvan erről a saját véleményed, csak akkor az se legyen már lepontozva, amikor valaki nem a férfiakról, hanem a nőkről mondja meg, hogy már nagyon későn van szülni 35-40 évesen hasonló (és más egyéb) okokból. Ne csak az idősebb pasikat lehessen már oltani, hogy késő van már a gyerekvállaláshoz, hanem a nőket is.

Meg ha kizoomolunk ebből, akkor oda jutunk, hogy megvan erről a véleményünk (neked is, nekem is), de ha egy férfi vagy nő valamiért 40 vagy 45 évesen akar szülővé válni először, akkor nem nagyon tudunk ezzel mit csinálni, ez az ő döntése.

2023. jan. 30. 21:03
 34/56 anonim ***** válasza:
27%
Mit tehetek en arrol, hogy teged miert pontoznak le? Hogy jonnek ide a 40+-os nok? En a kerdesben feltett szituaciorol irtam velemenyt, mert ez egy ilyen oldal. Minek kevered bele a vilag osszes problemajat?
2023. jan. 30. 21:07
 35/56 anonim ***** válasza:
Mennyit keres ?
2023. jan. 31. 05:22
 36/56 A kérdező kommentje:
Ez miért lényeges?
2023. jan. 31. 05:53
 37/56 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván azért kérdezik mert sokan azt gondolják elhalmoz és te azért vagy vele ekkora korkülönbség ellenére. Lehet ez nem igaz de az emberek nagy része mindig is ezt fogja gondolni rólatok a hátatok mögött akár tetszik akár nem.
2023. jan. 31. 06:53
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
A huszonéves férfiak miért vannak oda sokszor a 35-50 éves milf nőkért? Nem a pénzük miatt ott sem, elmondom. Akkor egy huszonéves nő miért ne lehetne oda önmagáért egy idősebb férfiért?
2023. jan. 31. 07:24
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi egészen máshogy működik azért, főleg a szexualitás terén.
2023. jan. 31. 07:42
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Na én aztán pont lesz.rtam ki mit gondol a hátam mögött. Az én (mi) életünk, mi élvezzük és pont.

És nem mindenki szemellenzővel és merev élettervezéssel próbálja élvezni a jót.

Aztán én még nem láttam olyan 16-24 közötti embert, lányt, aki ne kapott volna egy két kapcsolati csalódáspofont, vagyis tökmindegy ki mit mond, a kérdező élvezi, élvezze a jót, ameddig van.

Ha meg vége lesz, akkor meg átesik a ló túloldalára és leszemétpasizza, mint itt sok válaszadó. De amíg benne voltak, huuu de jó volt minden, igaz ? Szó se volt - engem most csak kihasználnak - ozásról.

Kérdező, tehát élvezd, amíg lehet és boldogít, ilyen egyszerű.

2023. jan. 31. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!