Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik a dolog, ha minden adott?
Mert az lesz belole mint ebben a videoban. Mast varsz es mast kapsz.
Csak egy kis idonek kell eltelnie es hopp’ mar nem az van, amit te vartal.
Szerintem adott, hogy miért. Rohadt nagy kockázat és rohadt bátornak kellene lenniük. Mindkét oldalról őrültség. A fiatalabb ezzel tölti az idejét nem kortársakkal, mert nyilván egy ilyen kapcsolat egész más életet eredményez. A plusz húsz oldalról meg nehéz lehet hinni benne, hogy ez hosszabb távon marad is, jó eséllyel aztán a fiatalabb váltani fog, így lehet inkább olyat keres, akinél tud bízni abban, hogy maradni fog.
Gondolom ezért csak szex, meg beszélgetés, meg kémia és nem kapcsolat.
Mégsem adott minden. Nálunk adott volt, nem is számolgatjuk az életkorokat. Nem ugrottunk fejest sem, volt egy jó másfél év közeledés, udvarlás, három éve meg a boldogság.
(és tudom, nem fog 20 évig tartani, de a többi kapcsolat jó részes sem)
pont azt akartam írni mint a 3-as.
Nekem is volt 20-as éveim elején egy fiú, akivel összejöttem, szex jó volt, havernak jó volt, de nem volt meg az a szikra amire vágytam, amiért egyáltalán párkapcsolatba akar kerülni az ember... (szerelem) "Barátzónába" került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!