Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig működik nagy korkülönbség mellett egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
19 vagyok a pasim 37. Most jól megvagyunk, de mindenki kiakad a kora miatt, hogy miért velem van. A szüleim is a szemébe kedvesek de a háta mögött nagyon nem örülnek neki. Szeretem, de bizonytalan vagyok abban, hogy van e értelme belemenni egy ilyen kapcsolatba ami ellen van mindenki. Van aki nem mondja ki, csak ferde szemmel néz ránk, de van aki ki is mondja. A pasim jófej, jól keres, normális ember, de lassan gyereket akar, én viszont még nem. Plusz szexuálisan jó vele meg minden de nem tudom még nincs sok tapasztalatom. Szeretnék sok mindent kipróbálni még mielőtt megállapodok. Viszont szeretem őt meg azt mondja ő is engem.

2023. jan. 30. 16:20
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
83%
Tanulj tovább, koncentrálj a saját életedre, a saját kortársaidra! Te még nagyon fiatal vagy, rengeteg lehetőség áll előtted.
2023. jan. 30. 16:39
 12/56 anonim ***** válasza:
24%
Van, akinél hosszabb-, de van, akinél röidebb ideig. Ma ez a trendi, amit kérdezel, de jellemzőbb a hosszútávú kapcsolatok ma már e téren is.
2023. jan. 30. 16:47
 13/56 anonim ***** válasza:
27%

"koncentrálj a saját életedre, a saját kortársaidra"

Ha valaki nem akar még elköteleződni, akkor teljesen mindegy, hogy egy vele egykorúval vagy egy fiatalabbal/idősebbel van együtt egy komolytalan kapcsolatban.

2023. jan. 30. 16:55
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
13-as arra probaltam celozni, hogy nehogy becsusszon egy gyerek...
2023. jan. 30. 16:58
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Te nem akarsz elköteleződni szerintem sem és tényleg mindegy, hogy idősebb, vagy egykorú. Élni akarsz, amivel nincs gond, de akkor tégy is úgy - szakíts.
2023. jan. 30. 16:59
 16/56 A kérdező kommentje:
De élvezem ha vele vagyok és ő is jól érzi magát velem. Néha picit soknak érzem hogy egész nap Messenger kapcsolatban vagyunk, de talán ez csak azt jelzi hogy szeret engem. Nem?
2023. jan. 30. 17:03
 17/56 anonim ***** válasza:
88%

#13:

Csakhogy a pasi már pedzegette, hogy gyereket akar. Ő nem fog 5-10 évet várni arra, hogy lesz-e. Inkább megpóbálja majd rábeszélni a kérdezőt. De egy gyereket nem lehet visszacsinálni.

Ha valóban nem zavarná a kora, akkor hagyná, hogy élje egy 19 éves életét.

Viszont a legtöbb pasi ilyenkor elkezdi erőltetni, hogy a barátnője viselkedjen úgy, mint egy felnőtt, vele egykorú nő. Keressen pénzt, költözzenek össze, mos-főz-takarít Szentháromság, és persze szüljön gyereket.

Holott 19 évesen az a dolga, hogy tanuljon, bulizzon, szexeljen, csináljon pár butaságot, és fél évente másba legyen halálosan szerelmes. Ugyanis még kamasznak számít, akinek tapasztalnia kell.

2023. jan. 30. 17:03
 18/56 A kérdező kommentje:

Meg talán jók lehetnénk együtt.

Bocsánat ha valakinek nyafizásnak tűnik ez az egész de a barátaimmal és a szüleimmel ezt nem tudom megbeszélni 😔

2023. jan. 30. 17:04
 19/56 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írjatok privátban
2023. jan. 30. 17:05
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Amugy arrol volt mar szo, hogy o mit akar? Hogy akar-e osszekoltozni, csaladot? Mert ezen fog mulni, hogy meddig tart.
2023. jan. 30. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!