Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjak le a gyerekvállal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjak le a gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék anya lenni és megtaláltam azt akivel lehet tervezni a jövőt stb de sajnos lakhatás miatt erről le kell hogy mondjak.Tudtok valami tippet,tanácsot adni hogy ezt kiverem a fejemből és a szívemből?
2023. jan. 29. 17:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Akkor tegyél érte.
2023. jan. 29. 18:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván vannak szüleitek, rokonaitok, a legrosszabb esetben sem kerülnétek utcára a babával, míg nem találtok újabb albérletet.

A férjem albérletbe született, én szükséglakásba, vannak akik meg a háborúban.

Nem kell kiverni se a fejedből, se a szívedből.

2023. jan. 29. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
És most ide jöttél rinyálni? Mit vársz, valaki gyorsan vesz nektek egy ingatlant?
2023. jan. 29. 18:23
 14/27 A kérdező kommentje:
13as ki mondta hogy azért jöttem rinyálni hogy vegyél nekem ingatlant?! Abban szerettem volna segítséget kérni hogy hogyan verjem ki a gyerekvállalást a fejemből.de te ezt úgy sem értheted hogy lelkileg nekem milyen rossz ha ilyen megnyilvánulásod van..
2023. jan. 29. 18:26
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy születtem, hogy a szüleim a nagyinál laktak. Másfél éves volt, mikor elköltöztünk egy önkormányzati lakásba. Már 10 éves elmúltam, mikor a szüleim megvették az első lakásukat. Azért jó, hogy bevállaltak, és fel is nőttem valahogy.
2023. jan. 29. 18:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

14. Pláne nyugaton, akárhol is vagy szinte, ha körülnézel talán többen születnek albérletbe, mint saját ingatlanba.

A legtöbb nyugati országban az emberek felének-kétharmadának van saját ingatlana, de ott is az idősek közül sokkal többnek, mint a fiataloknak (gyerekvállalási korban lévőknek).

2023. jan. 29. 18:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A Gyerekvállalás kategóriában már megtárgyaltuk a dolgot tegnap vagy előtte nap. 😏

Neked semmi normális opció nem felel meg. Anyóssal lakni nem akarsz, megértem. Albérletben élni örökké baromság, világos. Hitelt nem akarsz felvenni, mert nem értesz hozzá, ezt már kevésbé értem meg.

Szóval abszolút semmi áldozatot nem akarsz hozni annak ellenére, hogy van több millió önerőd, és a párod is le tudna szakadni az anyjáról, ha akarna.

2023. jan. 29. 18:35
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
A 80-as években éppen hogy nem tudott két 18 éves fiatal lakást venni. Akkoriban a lakásokat kiutalták, és évtizedeket kellett várni. Hitelt csak építkezéshez, vagy kiutalt öröklakáshoz adtak. Akinek a szülei nem tudtak lakást venni, az várhatott a sorára. Akik építkeztek, gyakran elváltak, mire felépült a ház. Sok fiatal pár vagy a szülőkkel, vagy albérletben (ami csak egy szoba volt) lakott, oda születtek a gyerekek. Két gyerekkel már volt esély a kiutalásra. Ritka pocsék helyzet volt.
2023. jan. 29. 19:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

1. Párod hogy áll a gyerekkérdéshez?

2. Mit tesz érte?

3. Ha most mégis lenne gyerek, és van ehhez egy jó albi, akkor?!

Én a megnyilvánulásodból azt érzem (bocsánat), hogy előbb-utóbb elfajulhat ez a dolog; elindul a bűnbakkeresés, a hibáztatás, majd a szakítás.

2023. jan. 29. 19:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 8-assal, elmondom én/mi hogy oldottak meg.

Mi is nyilván ideálisan arra vártunk, hogy először jó a száját lakás. (AKA hitel..)

Aztán mire kb meglenne az o rep nagy nehezen, nézd meg mennyit drágultak a hitelek, és mennyire irracionálisan a lakásárak… idióta aki a helyzetünkbe ezt bevállalta vna. Ez már rég nem a szüleink meg nagy szülők generációja, a mi Generációnk itthon qrvara nem fog tudni ÖNERŐBŐL házat venni.

Fel milliót keresek, párom 400-at, most fog valszeg kapni. Pesten, albérletben…

A gond, hogy nincs gazdag apuci anyuci, aki támogatni tudna, sőt… nálunk én segítem ki anyámat.

Tavaly ősszel mindennek a tetejébe a semmiből közölte az orvos egy vizsgálatnal h Endo-m van, és ha gyereket szeretnénk, akkor msot a legjobb a elkezdeni, ne húzzuk szerinte sokáig, mert ki lehet futni az időből.. sőt, igazából azt de tudja garantálni hogy képes vagyok teherbe esni, és eliranyitott egy meddőségi klinikahoz is…

Úgyhogy ha saját lakásra várnánk, sose jönne össze. Ezért most itt ülök, sikeresen teherbe esve, és egy albérletben élünk. Én sem így terveztem, de el kell fogadni a realitást. A gyereket el fogjuk tudni tartani ugyanúgy… lakás meg kesobb lesz.

2023. jan. 29. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!