Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell megérinteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megérinteni egy munkahelyen egy nőt a férfiaknak rendszeresen?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy férfiak erre munka közben késztetést éreznek? Én sosem nyúlok senkihez, közelebb is max akkor hajolok, ha szökőévben egyszer súgni akarok valamit. Hát megérintése, akár megsimítása, karsimi egy segítségnyújtás után, térd apró érintése nevetés közben, pacsi néven kézhez nyúlkálás. Olcsó ribinek, vagy havercsajnak néznek, ha ez velem egy nagy cégnél rendszeres? Nem öltözöm kihívóan, segítőkesz vagyok, de nem barátilag közvetlen. Nem járok bulikázni velük. Mit csinálok, hogy ez többször előfordul velem?

2023. jan. 29. 12:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem érted, amit mondani akarok, az a te bajod.

Mondandóm lényege az volt, hogy ezek a férfiak megragadtak a kisgyerek korban, csak nem veszik észre, hogy eltelt pár évtized és nem kéne már ösztönlénynek lenni.

18

2023. jan. 29. 14:32
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
#22: mert gyakorlatilag semmilyen retorzió nem éri őket a magatartásuk miatt, amivel másoknak okoznak nagyon kellemetlen élményeket. És ez felháborító. Ide sokkal több kellene, mint rosszálló fejcsóválás.
2023. jan. 29. 14:35
 23/31 anonim ***** válasza:
13%
Én nő vagyok, de banyek a nőknek van szájuk, hát nyissa ki, de ne azért, hogy oboázzon, hanem be lehet szólni a pasiknak. Vagy nem????
2023. jan. 29. 14:38
 24/31 anonim ***** válasza:
93%
#24: részben egyetértek veled, részben viszont nem. Csomó embert (főleg lányokat) nem hogy nem tanítottak meg kiállni saját magukért, hanem mikor gyerekkorban, az énhatárok fokozatos kialakulásakor, természetes ösztöntől vezérelve saját maguktól megtanultak volna, LENEVELTÉK ŐKET RÓLA. Ezt sem ártana tekintetbe venni. És nehogy már ne az agresszor legyen a főbűnös.
2023. jan. 29. 14:43
 25/31 A kérdező kommentje:
100 kilós Terikére reflektálva, a karácsonyi vacsin a nyugdij mellett telesales-es 70 koruli nénit is úgy kísérték ki a ruhatárba segítséget adva neki, hogy kedvesen ratette a kezet a kolléga a hatara, így terelgetve az idős hölgyet. Ott ugye van funkciója az érintésnek.
2023. jan. 29. 15:28
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Ha ugyanezt férfi írná ki hominak és ratyinak bélyegeznék. Pedig többször van jelen a nők részéről a tapi, simi, érintés. Tapasztalat.
2023. jan. 29. 15:49
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Olyannak néznek, akivel ezt következmények nélkül meg lehet tenni. Jobban belegondolva velem is próbáltak többször ilyesmit, csak abbahagyták, mert nekem az ilyen kéretlen érintésektől akaratlanul is undor ül az arcomra. Ezt a párom is megegyezte, mikor még randizgattunk, hogy olyan fejet vágtam, mint akinek pofon lesz a következő reakciója.
2023. jan. 29. 16:04
 28/31 anonim ***** válasza:
85%

26

Ugyanannyira elfogadhatatlan. Együttérzek minden férfival is, akit akarata ellenére fogdosnak.

2023. jan. 29. 17:14
 29/31 A kérdező kommentje:
Igen, férfiak felé is tarthatatlan.
2023. jan. 29. 18:07
 30/31 anonim ***** válasza:
74%

Mert azt hiszik attól mert farkuk van, bármit megkaphatnak.

Nálam is voltam próbálkozások, a fagyos tekintet és ez mi volt? - visszakérdezésre elég hamar lekoptak.

Neked kell tenni ellene, pl akár a HR-rel fenyegetőzni, ha már más nem megy.

2023. jan. 30. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!