Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell megérinteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megérinteni egy munkahelyen egy nőt a férfiaknak rendszeresen?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy férfiak erre munka közben késztetést éreznek? Én sosem nyúlok senkihez, közelebb is max akkor hajolok, ha szökőévben egyszer súgni akarok valamit. Hát megérintése, akár megsimítása, karsimi egy segítségnyújtás után, térd apró érintése nevetés közben, pacsi néven kézhez nyúlkálás. Olcsó ribinek, vagy havercsajnak néznek, ha ez velem egy nagy cégnél rendszeres? Nem öltözöm kihívóan, segítőkesz vagyok, de nem barátilag közvetlen. Nem járok bulikázni velük. Mit csinálok, hogy ez többször előfordul velem?

2023. jan. 29. 12:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
4%
Férfi vagyok, azt jelenti:dugnálak. Ne legyél már naiv és fogalmatlan. 😃
2023. jan. 29. 14:11
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

12

Ez a probléma. Kit a faszt érdejel, hogy egy random munkatárs kit dugna és kit nem????

2023. jan. 29. 14:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

#12:

"Férfi vagyok, azt jelenti:dugnálak."

Egyéni szociális probléma. Ami még nem jogosít fel arra, hogy megsértsd a másik személyes határait. Ez itt a 21. század, ébresztő!

2023. jan. 29. 14:16
 14/31 anonim ***** válasza:
1%

13-as, mibajod van😂? Csak a kérdésre válaszoltam, a k.a-at!

"Miért kell megérinteni egy munkahelyen egy nőt a férfiaknak rendszeresen?"

A férfiak azokat a nőket érintgetik, akik bejönnek nekik szexuálisan. A 100 kilós Terikét nem érintik meg😂

2023. jan. 29. 14:17
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Üvölts rájuk, mint ahogy a rosszalkodó kutyákra szokás. Ezek a félállati szintű véglények sajnos nem értenek másból.
2023. jan. 29. 14:20
 16/31 anonim ***** válasza:
61%
#15: félreértetted a kérdést.
2023. jan. 29. 14:21
 17/31 anonim ***** válasza:
25%
A gyerekek is összetapiznak mindent a boltban, ami megtetszik nekik.
 18/31 anonim ***** válasza:
13%
Így tesztelgetem le a csajokat, aki hagyja magát itt-ott megérinteni, annál tovább lépek. 11 nőt dugtam meg ilyen módszerrel az osztályról😂. Lányok ne képzeljétek magatokat agysebésznek. Ebből a 11-ből kettő, még az irodámban az enyém lett, nem is kellett sehova elvinni, vagy meghívni!
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
#18: a gyerekeknek viszont nincsenek felnőtteket megillető jogaik. Valamit valamiért: ha felnőtt vagy, viselkedj felnőtthöz méltóan, különben megvonják a jogaidat.
2023. jan. 29. 14:25
 20/31 anonim ***** válasza:
93%

"Így tesztelgetem le a csajokat, aki hagyja magát itt-ott megérinteni, annál tovább lépek. 11 nőt dugtam meg ilyen módszerrel az osztályról"

Elhiszem, hogy szépeket álmodtál, de ez itt rajtad kívül senkit sem érdekel.

2023. jan. 29. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!