Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megérinteni egy munkahelyen egy nőt a férfiaknak rendszeresen?
Mert alja sutyerákok.
Én nem ugrok rögtön, ha egy pasi hozzáér a vállamhoz, mert mondjuk nem hallottam, hogy szólított, és fel szeretné hívni magára a figyelmemet, esetleg épp útban vagyok, nem veszem észre, és picit hozzám ér, hogy álljak odébb. Ilyen előfordul, férfi-férfi, nő-nő felállásban is, nyilván nem kell semmiféle jelentősséget tulajdonítani neki.
De amikor minden értelmezhető ok nélkül érnek hozzád az valóban felháborító. Én a helyedben jelezném, hogy számomra nem komfortosak ezek a random érintések.
3
Mert egy hatéves gyerek szintjén vannak agyilag, azért. Nyilván kellemes érzés hozzáérni egy olyan emberhez, akit vonzónak tartunk, csak a férfiak egy részében (ismétlem, EGY RÉSZÉBEN) nincs semmiféle önkontroll. Ez még egy buliban is gáz, de munkahelyen hatványozottan hányinger.
7
Minden "fszfóbiás hisztis pcsára" jut egy tapló, zaklató, ösztönlény f*szfej. Ezt ne felejtsük el.
Térd èrintèse? Na azt hogyan ?
Szó ereje: "légy szíves ne csináld ezt , nem szeretem"
Testbeszéd: húzodj el, miközben ezt mondod
Amikor beszélgetsz azokkal az emberekkel akikkel jóban vagy csak dobd fel nekik - nem szeretet ha idegenek fogdosnak - hátha elpletykálják a többieknek
Asszem volt már régebben egy ehhez nagyon hasonlatos kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!