Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párodnak lenne egy ilyen stílusa?
És te erről gondolod azt, hogy tudod kezelni? Az írásod alapján nem tudod. Saját magad is leírtad, hogy csak elviseled. Kérdés hogy meddig? Életed végéig nem fogod, ez biztos. Előbb utóbb betelik nálad is a pohár.
Azon pedig ne csodálkozz, ha elkerülnek. Pl. én se szívesen mennék olyan helyre, ahol gyakorlatilag egy szónoklatot kellene hallgatnom, megmondanák hogy mit kell gondolnom, mi lehet a véleményem, ráadásul meg is sértenek.
"Szóval egyrészt túl sokat beszél. De tényleg állandóan fhossha a szót. Már engem is idegesít mostanában egyre jobban. Aztán ráförmed mindenkire aki nem úgy gondol valamit mint ő, mert nem egyezik a véleményük. Továbbá beszólogat mindenkinek meggondolatlanul, megsértve ezzel akárkit, és nem esik le neki hogy ez nem helyes."
Az ilyen férfit nem viselném el.Az nem baj,ha sokat beszél mivel én is ezt csinálom legalább tudnék vele sokat csacsogni,de ne förmedjen már rá a másikra csak azért,mert más a véleménye.
Szóval engem megbélyegez valaki, mert Ő nem képes egy harmadik valakit kezelni. OK
Na hát ennyit is ér. :D
Semmit sem szólnék, hisz én tudom kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!