Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a nők több mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők több mindent eltűrnek egy vonzó férfitől, mint egy nem vonzótól?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Elég hosszú beetetés után, alacsony önbecsülés + magas elvárás kombóval elég valószínű, hogy igen.
2023. jan. 26. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy a férfiak is egy vonzó nőtől.
2023. jan. 26. 12:44
 3/14 A kérdező kommentje:

2.

Egyrészt ez tévedés Én nem,de nem erről szól a kérdés, hogy visszakérdezz, hanem válaszolj!

2023. jan. 26. 12:47
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Mik ezek a hülye kérdések? Mármint ugyanaz a nő több mindent elnéz a vonzó pasinak, mint a nem vonzónak?

Annak nézek el több mindent, akihez érzelmek fűznek. Mivel számomra vonzó pasival alakítok ki kapcsolatot, neki van esélye arra, hogy elnézzek bármit is, akivel nem vagyok kapcsolatban, annak mit kéne elnézem? Hogy lehetne összehasonlítani? Akikhez nem vonzódtam, azzal nem volt kapcsolatom, tehát nem tudom, mit néznék el neki🤷🏼‍♀️

2023. jan. 26. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ez hülye feltételezés.

A szerelmes, extra naiv és hiszékeny nők hisznek el mindent.

2023. jan. 26. 12:50
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Igen. Mint ahogy egy szexi fiatal nőnek is sokkal többet elnéznek a férfiak.

Ez van. Ha ronda vagy, akkor is találsz párt, de nem az insta cicák között.

2023. jan. 26. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy a negyes irta, kapcsolatban eleve csak vonzo ferfival vagyok, igy az, hogy kinek mit nezek el, teljesen alkalomfuggo, hangulatfuggo, stb., nem az a lenyeg, hogy Pistinek szebb az arca, mint Belanak volt, ugyhogy neki megbocsajtom a karomkodast, Belat meg kiraktam miatta.

Gondolom a kerdes pl ismerkedesre ertendo, hogy Pisti igaz, hogy atomszexi, de az anyjaval lakik, de mindegy, osszejovok vele, mert vonzo, mig Bela diplomas, 700 ezret keres havonta, de egy dagi torpe, szoval nem jovok ossze vele. Hat igen, ez igy mukodik. De valojaban inkabb olyannal jovunk ossze, akinek a tulajdonsagai tobbsege pozitiv. Nincs olyan, hogy a vonzosag kiut minden rosszat.

2023. jan. 26. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Ez is olyan, mint a menő autó egyszerűéknél, már anyagi romlásba vitte a nagyszüleit is, de azért erőlteti csórikám.
2023. jan. 26. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

2 "Egyrészt ez tévedés Én nem,de nem erről szól a kérdés, hogy visszakérdezz, hanem válaszolj!"

Ja, hogy egyetlen ellenpélda elég :D

Na, hát akkor én egy herének se tűrök el semmit, ha szép, ha ronda.

Ügy megoldva.

2023. jan. 26. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy tévedés, a férfiak is fordított helyzetben többet néznek el egy szexi nőnek, mint egy kevésbé szexinek. Az, hogy te nem tartozol közéjük véletlenül sem jelenti, hogy más férfi nem viselkedik így. Nők közül sem nézi el mindenki egy jóképű fickótól a szarságokat. Van, aki igen és van aki nem.

Egyébként jogos amit írtak páran: kapcsolatban eleve olyan férfival vagyok, aki számomra vonzó, tehát elnézni maximum neki tudok bármit is. Olyan férfihoz, akihez nem vonzódom értelemszerűen nem jövök össze.

2023. jan. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!