Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltürnétek ezt a férjeteknek?
Aki egy barátjának bevalja ezt?
Feleségem van meg három gyerekem.
Ettől még prostizok hetente minimum egyszer.

Persze, hogy eltűrném!
Nagyon nem az a probléma, hogy bevallja, hanem, hogy megteszi. Az nem zavar?

Aki ilyeneket bevállal az nekem egy igenytelen ferfi akinek minden mindegy, csak lyuk legyen.
Akkorát csökkenne a szememben, hogy helyből kiábrándulnék.
Nem is lenne ffi a szememben.
A valodi férfi nekem egy vadász pl aki megszerzi ha akar vmit es soha nem alacsonyodna le addig hogy neki fizetni kelljen a szexért.
Az igenyes ffinek meg fontos az is hogy a nőnek mondjuk legyen esetleg esze is vagy karrierje is vagy akármi es minimum nem egy senki.
Aztán a ffiak 1%-a akinek tartása is van es képes nőket is elutasítani mert olyan szinten válogat es annyira magas a léc nála, hogy a párja szabályosan buszke lehet arra ha ő a választotja.
En igenytelen söpredék ffiakkal szóba se állok ha megismerése után ez kiderul róla hogy egy senkiházi.
Ha a férjem lenne es ekkorát kéne csalódnom abban hogy nem is egy igazi ferfivel eltem eddig, helybol egy SENKI lenne a szememben.
De én eleve nem is házasodnék senkiháziakkal. Sőt. Össze se jönnék incelekkel meg ilyen csicskákkal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!