Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők valakinek mindent eltűrnek, megbocsájtanak, míg másnak esélyt sem adnak?

Figyelt kérdés
Vagy ez a dráma, veszekedés kell nekik folyamatosan? Csak így tudnak élni?
2017. márc. 27. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell, nalunk pl nincsen drama es veszekedes, de nem azert, mert a Nyomi Luzer Joskanak adtam eselyt, hanem egy magabiztos, hatarozott, jokepu ES ertelmes, normalis ferfinak ;)
2017. márc. 27. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mert szerelmesek...vagy valami olyasmi :D Ragaszkodás, önbizalomhiány, félelem az egyedülléttől stb. Nem tudom ez a kérdés rólad szól-e, de ha tetszenél neki akkor adna esélyt.
2017. márc. 27. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
4%
Mert valaki magas, jóképű, izmos, más pedig alacsony, csúnya, vékony vagy kövér.
2017. márc. 27. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ízlések és pofonok. Lehet h ő tényleg észre sem veszi a rossz oldalait vagy hajlandó elfogadni.
2017. márc. 27. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Ez a viselkedés abszolút olyan, mint amikor a lakótelepi Ricsi vesz egy használt BMW-t, de alig van pénze tankolni, ott spórol az alkatrészeken ahol csak tud és folyamatosan gyűjt rá, de qrvára nem fogja beismerni és elfogadni, hogy neki egy 1.3-as Suzuki Swift illene a pénztárcájához, mert a BMW az BMW és alább nem adja az egoja. Ugyanígy a lányokkal. Inkább tucatszor megbocsát és eltűri a magas, sportos, bunkó vállalkozó/középvezető jóképű pasijának, hogy félrekefél ott ahol csak tud, mintsem összejöjjön egy becsületes, empatikus, intelligens, de mondjuk alacsony, vékony sráccal, mint mondjuk én.
2017. márc. 27. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
#5 Miért kellene összejönnie olyannal, akihez nem vonzódik? Ezt nem lehet az autókhoz hasonlítani. Vagy te jobban éreznéd magad, ha a barátnőd másról ábrándozna melletted?
2017. márc. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!