Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csendes az egyenlő az unalmassal?
Csendes lány vagyok (idegenekkel nem nagyon tudok beszélgetni, de akiket ismerek azokkal igen). Nem vagyok csúnya, de eddig senki sem akart velem járni.
Ez azért lehet, mert unalmasnak tartanak?
15L
Én csendes srác vagyok, akkor bezsélek ha kérdeznek (néha még akkor sem). Elég nagy hátránynak érzem.
21f
Fiúknál mindenképp hátrány, mivel nekik kell kezdeményezni.
Lányoknál nem feltétlen... bár, ha nem tudnak veled beszélgetni az nem jó pont.
A csendesség azért gond, mert aki nem igazán ismer téged, az nehezen lát beléd, nem tudja eldönteni, hogy szeretne-e egyáltalán megismerni téged. Gondolom a régi barátaid tudják már, hogy kicsit csendesebb vagy, hiszen így ismertek meg, ezért jól elvagy velük, mert gondolom érzed, hogy ők ismernek jól, és így kedveltek meg az idők folyamán.
A csendességed miatt sok idő kell, hogy megismerjenek téged, de biztos vagyok benne, hogy idővel valaki venni fogja a bátorságot, hogy megismerjen. De még fiatal vagy, vagy, a te korodban lehet, hogy kicsit hebrencs a fiúk többsége hozzád, ezt nem tudhatom. De unalmas ember NINCS! Előbb utóbb ezt azért belátják az emberek. Légy türelmes, és ha adódik valami reális alkalom, próbáld kihasználni.
(Bár kicsit vak vezet világtalant, én is elég csendes vagyok, és még velem sem akart járni senki, pedig csúnya én sem vagyok igazából. És már 22/F. :) )
köszi a válaszokat
16f merre fele laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!