Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extra molett nők,hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra molett nők,hogyan reagálnátok arra,ha az utcán leszólítana egy férfi?

Figyelt kérdés

Nem tudom,előfordul-e még ilyen? Őszinte leszek:a múltkor láttam egy nagyon nagy nőt egy áruházban.Rendkívül vonzó volt,de nem mertem leszólítani.A barátnőjével volt szerintem.

Milyen reakcióra számíthatok,ha leszólítok egy ilyen nőt?

2023. jan. 22. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem neki kellett volna kezdeményeznie hiszen éppen ő az aki az extrémebb kinézete miatt éppenséggel kevésbé gondol arra, hogy ő megtetszik egy random valakinek.
2023. jan. 22. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Most nem vagyok molett, pár évvel ezelőtt az voltam. Alapvetően nem tartom az ördögtől valónak az utcán ismerkedést (de más nők paranoiásak, és amúgy jogosan, mert manapság az emberek többsége, aki utcán leszólít, az vagy pénzt lejmol, vagy bunkó, vagy csak dugni akar, és sokan a visszautasítást sem tudják emberhez méltón kezelni), és vevő voltam (és vagyok is) rá, ha az illető nem taszít és udvarias, ill. ha épp nem vagyok párkapcsolatban.
2023. jan. 24. 11:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
9: ilyen f...gok miatt bojkottálni egy boltot, mert nem ugrott rá a kukidra egy eladó, aki bejött neked. Az igen.
2023. jan. 24. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Én csak voltam extrán kövér. ( A molettet hagyjuk meg a 10-15kg súlyfelesleggel rendelkezőknek.:)akikre valóban vonatkozik.

Előfordult, hogy leszólítottak férfiak, de visszautasítottam őket. Az egyiknél nem tetszett, hogy 12 évvel öregebb, a másik vagy 5 centivel alacsonyabb volt, nem tudom hogy gondolta hogy érdekelhet. A harmadiknak meg megcsapott a büdös szájszaga,🤮 és részben ezért mondtam nemet, de egyébként se tetszett az arca.

Amúgy már házas vagyok, de még mindig akad évente 3-4 aki odajön.:( Viszont már nem vagyok kövér, lefogytam.

2023. jan. 24. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Az extra molett az olyan mint pl. Varga Irén?
2023. jan. 24. 20:54
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem örülnek neki.... kinek kell egy nagydarab büdös bunkó kövér "nő"? Úgyhogy ja... örülnek neki ha vki hozzájuk szól.
2023. jan. 24. 21:03
 17/19 Ywerd ***** válasza:

Kérdező, nagyon jó a kérdés, rávilágít arra a problémára ami nekem is sokszor gond volt :

ha megdicsérem, jelzem azt, hogy szimpatikus,a molett nők java része ( 90%) ,azt hiszi gúnyolódok és támadásnak veszi .

Nyilván a sok bullying miatt amit kaptak/kapnak .

Hozzáteszem nem bunkó módon ,hanem udvariasan dícsérek meg rajta valamit ami tényleg tetszik.

Csak őszintén.

Úgyis tudják ha lódítunk:)

2023. jan. 25. 07:51
 18/19 anonim ***** válasza:

"mivel ő hátrányban van a súly miatt, így magától értetődő, hogy neki kell kezdeményeznie felém"

Jaj ezt az ócska nyomi trollt 😂

2023. jan. 25. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Ja. Pont azért kellett volna neki kezdemènyezni, nem annak aki a súlya miatt hátrányban van és nagy eséllyel gúnyolódásnak venné a közeledést.
2023. jan. 25. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!