Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra molett nők,hogyan reagálnátok arra,ha az utcán leszólítana egy férfi?
Nem tudom,előfordul-e még ilyen? Őszinte leszek:a múltkor láttam egy nagyon nagy nőt egy áruházban.Rendkívül vonzó volt,de nem mertem leszólítani.A barátnőjével volt szerintem.
Milyen reakcióra számíthatok,ha leszólítok egy ilyen nőt?
Én csak voltam extrán kövér. ( A molettet hagyjuk meg a 10-15kg súlyfelesleggel rendelkezőknek.:)akikre valóban vonatkozik.
Előfordult, hogy leszólítottak férfiak, de visszautasítottam őket. Az egyiknél nem tetszett, hogy 12 évvel öregebb, a másik vagy 5 centivel alacsonyabb volt, nem tudom hogy gondolta hogy érdekelhet. A harmadiknak meg megcsapott a büdös szájszaga,🤮 és részben ezért mondtam nemet, de egyébként se tetszett az arca.
Amúgy már házas vagyok, de még mindig akad évente 3-4 aki odajön.:( Viszont már nem vagyok kövér, lefogytam.
Kérdező, nagyon jó a kérdés, rávilágít arra a problémára ami nekem is sokszor gond volt :
ha megdicsérem, jelzem azt, hogy szimpatikus,a molett nők java része ( 90%) ,azt hiszi gúnyolódok és támadásnak veszi .
Nyilván a sok bullying miatt amit kaptak/kapnak .
Hozzáteszem nem bunkó módon ,hanem udvariasan dícsérek meg rajta valamit ami tényleg tetszik.
Csak őszintén.
Úgyis tudják ha lódítunk:)
"mivel ő hátrányban van a súly miatt, így magától értetődő, hogy neki kell kezdeményeznie felém"
Jaj ezt az ócska nyomi trollt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!