Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdhetnék ezzel?

Figyelt kérdés

Barátommal több mint egy éve vagyunk együtt, sok időt töltök nála viszont már ott tartok, hogy nagyon frusztrálva érzem magam az anyukája jelenlétében. Olyan embernek tartom magam akivel tényleg mindenről lehet beszélgetni, érdeklődöm, alapvetően elég kommunikatív vagyok az emberekkel és hamar megtalálom a közös nevezőt velük. Szerintem ezért is frusztrál ennyire, hogy nem bírok az anyjával beszélni. Mindig hoztam fel témát de egyszerűen nem akar beszélgetni, nem kezdeményez sosem beszélgetést. Elvárja, hogy a család után takarítsak mert rém rendetlenek (kivéve a párom ami elég nagy csoda). A kedvencem pedig az, hogy ha viccelődök (nem, nem ízléstelenül vagy ilyesmi) pofákat vág vagy ha valamit mondok vagy múlkor amikor megkérdeztem, hogy segíthetek-e kiteregetni akkor is olyan pofát vágott. Nem is értem miért ilyen velem amikor tényleg megpróbáltam mindent és egyszerűen nem lehet a kedvében járni. Frusztrál a jelenléte és megmondom őszintén miatta nem érzem jól magam. Ráadásul vékony lány vagyok ő meg világ életében nagyobb darab volt és párszor már hallottam a szájából, hogy a vékony emberek gebék, csontvázak meg ehhez hasonló szép hasonlatok. A család többi tagjával jól kijövök egyébként csak vele nem. Már belefáradtam ebbe, nincs kedvem kimenni hozzá, nincs kedvem beszélni vele, meg mivel fiatal vagyok ezért biztos nem akarok dolgozni meg a véleményem sosem ér semmit sem (Éreztette velem jópárszor). Barátom azt mondta, hogy kezdeményezni kell nála de hát én annyit kezdeményeztem már, ő nem akar beszélni velem. Bezzeg mosolyogva hozza fel az exét (előttem) vagy érdeklődik a lány barátai iránt, róluk valószínűleg biztos órákat tudna zengeni csak velem kivételezik így. :)

24/l

2023. jan. 22. 10:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
24 éves vagy. Hol élsz? Albérletbe? MErt akkor menjen oda a párod, ne te járj a nyakukra.
2023. jan. 22. 10:11
 2/22 anonim ***** válasza:
Semmit, vagy megszoksz, vagy megszöksz!
2023. jan. 22. 10:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell tenni a pasit a retekbe. :)

1. Ha komolyra fordul a dolog, jár bele egy pokoli anyós. Ö lesz a gyerekeid nagymamája. Kell ez neked?

2. Nem áll ki melletted. Neki kéne az anyját helyretenni, és elbeszélgetni vele, hogy fogadja el a választását. Ehelyett a pasid is azt gondolja, hogy a drágamama viselkedése rendben van, neked kell megalázkodni, hogy befogadjon a család.

3. Azt te csak hiszed, hogy ö nem olyan rendetlen, mint a családja. Ha így lenne, akkor ő takarítana, hogy ne legyen előtted ciki a kupis családja. A valóságban ő is úgy gondolja, hogy a közös helyiségekben megfelelő az àllapoz, te meg ganézz ki, ha már ott vagy. Amúgy ő miben segít, ha nálatok van?

Tudom, tudom, nem fogsz szakítani, mert "egyébként" minden a legnagyobb rendben és te szereted. Ebben az esetben ne változtass semmin, szokd meg, hogy az anyós utál, sérteget, ugráltat, a pasid meg őt védi. Nem fog változni.

2023. jan. 22. 10:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Szokott takarítani, nyilván én sem vagyok olyan hú de nagyon rendmániás de szokott segíteni. De gondolom ő sem akar mindenki után folyamatosan pakolni. 😅 Az viszont igaz, hogy sokszor úgy érzem velem van a baj amiatt, hogy nem megyek ki hozzá, nem szokta hozzávágni a fejemhez hogy úristen te most miért nem beszéltél vele viszont azért van amikor kérdezi, hogy voltam e kint nála a konyhában és ha nem miért nem? Nagyanyám egy pokoli anyós tudom mit csinált anyával és én sem akarom, apám sem állt ki anyám mellett.
2023. jan. 22. 10:35
 5/22 anonim ***** válasza:
Akkor ebből okulva, hagyd el ezt a szerencsétlen barmot. Komolyan, rossz volt olvasni is...
2023. jan. 22. 10:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy rossz anyósra rámehet egy házasság is. Én így jártam. Még most kell leraknod az alapköveket. Ha csak sodródsz az arral, nem fog semmi változni. Gondold at, mit tehetsz. (nem az anyos kedveben jarasra gondolok). Pl nem mesz fel. Nem takaritani jarsz oda. Kiállsz magadért. Elmondod parodnak, h elvárható h határozottan megbeszelje ezt az anyjaval.

Vagy csak tatod a szad es nem fog semmi megvaltozni.

2023. jan. 22. 10:42
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd békén szerencsétlen nőt. Miért kell mindenáron jópofizni? Nem elég hogy ennyi idősen még mindig a nyakukon vagytok, még kijárnál hozzá bájologni? A saját otthonában az ember nyugalomra vágyik, nem tinikorban rekedt aktuális barátnők társaságára.
2023. jan. 22. 10:50
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Én ezt nem értem, most velük laksz vagy nem?
2023. jan. 22. 11:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy beszélgetsz valakivel nem bájolgás meg jópofizás. Ráadásul nem vagyok hülye, hogy majd olyan dolgokról beszélnek vele mint egy barátnőmmel. :D nem tudom sajnálni azt aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy normálisan kommunikáljon velem. Barátom otthon lakik még és mivel messze lakunk egymástól így tudunk találkozni, hogy ott vagyok nála pár napig.
2023. jan. 22. 11:47
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
Találkozzatok úgy, hogy ő megy hozzád.
2023. jan. 22. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!