Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszik, ha a nő kapar? Vagy szánalmasnak tartják? Mit gondolnak?
Nem szimpatikus nekik. Nem csak hogy a kaparas, de az se ha csak átlagosan érdeklődsz.
De bezzeg onnantól kezdve hogy elkezded leszarni őket már akarnak és ők kaparnak utánad.
8-as válaszoló vagyok: az első esetben egy félreismerés történt inkább. Hivatali kapcsolat maradt, szigorúan.
Úgy is kezdődött, hogy segített volna - mentor szerepben lépett fel, egyfajta támogatóként, mikor arra szükségem volt. Mélyebb krízis időszakban viszont nem érdekelte, mi van velem.
Volt értelme helyretenni a sorozatosan felmerülő konfliktushelyzetet. Más kapcsolataimban alkalmazni tudom a már megtanult technikákat.
Most már inkább csak az intézmény faliújság hírei érdekelnek max. Nyilván nem napi szinten, de hetente egyszer legalább kb.
A másik két ismeretségem - amiket felsoroltam - azért működnek, mert szert tettem arra, hogy nagyobb türelemmel és rálátással kezeljek különféle szituációkat. Minden kapcsolatunkból tanulunk valamit.
Még ha nem is feltétlenül párkapcsolati szint, de barátság, illetve egymásrautaltság bármikor előfordulhat.
Időről-időre pedig megismerhetünk újabb, más kapcsolatokat (nőtársakat pl.) akkor pedig másfajta, más minőségű barátságokat ápolhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!