Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok nekem kérlek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok nekem kérlek, hogy milyen egy jó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Hogyan viselkedik a pár, milyen a viszonyuk egymással, a szüleikkel, egymás szüleivel. Hogyan reagálnak egymás problémáira vagy éppen sikereire, örömeire. Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan működik egy jó párkapcsolat.
2023. jan. 18. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom a miénk a párommal egy jó kapcsolat. Segítjük, támogatjuk egymást, közösek a céljaink (van egy közös vállalkozásunk, gyerekeket szeretnénk stb.), közösen oldjuk meg a problémákat, megosztjuk a házimunkát. Az én szüleimmel egy udvarban lakunk, nagyon jóban vannak a párommal, egy család vagyunk, az ő szülei elváltak, az édesapjával ritkábban találkozunk, de vele is jó a viszony, az Anyukája gyakran van nálunk, minden évben el szoktunk menni közös családi nyaralásra vele meg az én szüleimmel.
2023. jan. 18. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igy ha magadra nézel évek múlva akkor épültél szépültél fejlődtél kiegyensúlyozott vagy. Akkor jó párkaocsolatban vagy.

De ha amorizálodsz tönkremész depis vagy évek múlva magadra nézve akkor egy toxic leépítő kapcsolatod van.

2023. jan. 18. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
*úgy, ha magadra nézel
2023. jan. 18. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

29 éve vagyunk együtt,két gyerkőc.A férjem a mindenem,

nagyon jó társ, és apa.a szülők mindkét oldalról borzalmasak,

ők voltak és vannak az életünk legnagyobb hátráltatói.

Összezártunk ellenük együtt, ahogy minden más minket támadó

dologgal szemben is.Ezért is vagyunk még együtt, mert a másik mindig

előbbre van helyezve mint önmagunk.Ezen múlik minden egy

kapcsolatban, nincs önzőség.

2023. jan. 18. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2023. jan. 18. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:

“Ezért is vagyunk még együtt, mert a másik mindig

előbbre van helyezve mint önmagunk.Ezen múlik minden egy

kapcsolatban, nincs önzőség.”

Itt a pont. Ez a jó kapcsolat kulcsa.

2023. jan. 18. 11:51
 7/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Kölcsönösség jellemzi. Kölcsönös szeretet, bizalom, figyelem.

Egyik se akarja kihasználni a másikat.

Hasonló értékrend az alábbiakban:

- gyerekvállalás

- munka

- pénzkezelés

- hűség

- szülőkkel való kapcsolat

- szabadidő eltöltése

.. mert ezekben a kérdésekben, ha eltérő az, amit jónak és normálisnak tartanak, akkor szinte sohasem lesznek közös nevezőn.

Pl. ha egyik szórja a pénzt, a másik spórolna, ha egyik akar gyereket, a másik nem, ha egyik akar dolgozni és úgy tartja korrektnek, ha mindketten dolgoznak, de a másik nem akar, ha az egyik mindig közösen akarja eltölteni a szabadidejét, a másik nem, stb)

Ezek alapvetőek a boldog párkapcsolathoz, de vannak olyan dolgok is, amik rajtunk kívül állnak. Pl. ha nem születik gyerekük, pedig mindent megtesznek érte, vagy ha egyikük gyógyíthatatlan beteg, vagy a gyerekük gyógyíthatatlan, ilyenkor sokszor a kapcsolat is tönkremegy..

2023. jan. 18. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Amiben egyúttal egymás legjobb barátai is vagytok
2023. jan. 18. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!